Microdermabra-wiiieee???

Zeg mij na: Microdermabrasie. Micro-Derma-Brasie. Yep, ik heb er ook even op moeten oefenen, maar hij rolt er nu net zo lekker uit als hoe schoonheidsspecialiste Amanda Vermeulen van Erna’s Beauty dit woord uitspreekt.

Toen zij mij uitnodigde voor deze bijzondere behandeling klonk de naam vooral erg interessant, maar een verder beeld ervan was nog niet gevormd. Zonder enig ‘vooronderzoek’ werd er al weken uitgekeken naar dit bezoekje….

 

Nog steeds verwachtend dat er een uur van relaxen zou komen begon de behandeling ook zoals je dat van Amanda gewend bent. Ogen dicht en even niets aan je hoofd dan twee handen die je het gevoel geven dat je wegzweeft… Heerlijk, heerlijk, heerlijk!

Maarrrrrr…. Vandaag was het niet alleen maar chillen met de billen. Microdermabrasie (Micro-Derma-Brasie) past namelijk in het straatje ‘Wie (heel!) mooi (en jong!) wilt zijn, moet (een beetje) pijn lijden.’

Check this out:

microdermbrasie-huid

Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie ‘opent’ de huid. Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagjes oude en dode huidcellen verwijderd. Deze vorm van dieptereiniging stimuleert de bloedsomloop en de productie van collageen en elastine. De huid wordt met microdermabrasie opgefrist: de structuur wordt verfijnd en nieuwe en jonge cellen worden sneller aangemaakt.

Samengevat is dit wat microdermabrasie doet:

    • Maakt de huid gladder en jeugdiger 
    • Verwijdert dode huidcellen 
    • Verbetert de bloedsomloop
    • Stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen
    • Egaliseert de huidskleur 

Yup, ik ben een watje. Wenkbrauwen epileren, benen waxen of iets in die categorie en you got this mama scream her longs out like mad…. De eerste paar keer dat Amanda de vacuümtechniek toepaste was dat ook zacht uitgedrukt een zeer onplesant gevoel. Ze vertelde er gelijk bij dat dit snel zou wegebben en dat klopte gelukkig ook. Even een klein beetje bikkelen, dat moest lukken!

De verzorgende crème die volgde voelde superfijn aan en het resultaat was ook echt gelijk aantoonbaar! Een veel frissere huid die jonger en uitgeruster oogt. En dat voor iemand die al 2,5 jaar amper slaapt!

12644655_906227112779276_4392602286963253397_n

De behandelingen zijn echt een investering in een prachtige huid. Cosmetische chirurgie: Eat Your Heart Out!  

Neem contact op met Amanda van Erna’s Beauty wanneer je meer informatie over deze behandelmethode wilt. Echt een aanrader!!!

Tijdens een informatieavond op donderdag 10 maart a.s. kun je kennismaken met deze huidverbeteringsmethode! 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: