Adventurous Grindelwald Part 2

Have you ever, I mean ever, reached the top of a mountain by train? Or have you ever, I mean ever, had to speed up your ski or snowboard run down as fast as you could to catch a train? 

Well, this was pretty new to us as well. And we have to say we love it! It feels so different compared to all our snowy adventures so far. This definitely tops them all! 

    

Our hotel Belvedere Grindelwald is just a short walk from the train station that is the gateway to all the peaks you long for. Before you hop on this crazy AMAZING beautiful adventureous and 100 year old trail, Buri Sport makes logistics even more easy by being your ski & snowboard gear provider right across the station. The only thing that doesn’t help is that these staff members are too nice, friendly and lovely so we always have a hard time leaving the shop… (LOL)

We LOVE Kim!

Hi Jared!
 
On Tuesday we went all the way up to the Scheidegg and on Wednesday we left the train in Grund to take the gondola up to Männlichen. At both places there was a great restaurant that we could use as a home base for the kids and all (read: ALLLLLL) our stuff. Männlichen was even more perfect since Grindelwald Ski School is located here so Jools was able to ski her first pizza slice. Thanks so much for all your help and care, Hans!

  

And…. The great thing about 3 adults and 2 kids is that this offers possibilities for some mama-me-time! I totally rocked that Jungfrauhjoch Mountain like a… Well like I used to do. But then with even more joy and passion. 

  

That’s all for today… Will make it up with you soon. Promised. For now it’s: 

Peace out y’all! 

(Sorry for the language , but I just feel so cool and young right now. Being a board babe all over again. This me-time does weird things with a mommy. Don’t stop me please.)

 

Fun Run with Robin!

  
The view from the gondola…. Incredible!

  

  
 

 

Pippa is very much into après-ski music
 
Group Hug!
  
Kids fast asleep + Baby monitor at reception = Snowy Jacuzzi Time!

  
Let it snow, let it snow, let it snow!

  
 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

3 reacties op ‘Adventurous Grindelwald Part 2

    1. Hi Gerda! Sorry!!! Zie dit nu pas….! Ik laat de kids hun middagslaapje lekker buiten doen, in de buggy 🙂 Vandaag bijvoorbeeld zijn ze met opa en oma naar de dierentuin geweest en Pippa heeft heerlijk in de buggy geslapen tussen de middag. Het is wel korter dan normaal, maar dat haalt ze vannacht of morgenmiddag wel weer in. Wij zijn altijd heel flexibel tijdens dit soort speciale uitjes. De rest van de week is dan weer ‘gewoon’ volgens ‘schema’ 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: