Win een week vakantie in de Zwitserse Alpen!

Ohhhhh YEAHHHHH! Hoe geweldig is dit? MOMspiration is net terug van een niet normaal fantastische week bij Hotel Belvedere Grindelwald in Zwitserland en heeft wel heul goed nieuws….

Omdat MOMspiration.nl in februari JAARig is, mogen wij om dit te vieren namens onze vrienden van Hotel Belvedere Grindelwald en Buri Sport Grindelwald een week vakantie weggeven! Zie je het al voor je dat jij dit kunt gaan beleven?

Even een opsomming van wat je precies kunt winnen:

 • 6 dagen VAKANTIE vieren inclusief (TE HEERLIJK) ontbijt met je gezin (2 volwassen en kids) in Hotel Belvedere Grindelwald**** –je kunt zelf kiezen wanneer je wilt gaan in overleg met MOMspiration.nl en het hotel
 • 1 avond (MOLTO BENE) dineren bij Italiaans restaurant Da Salvi in Grindelwald.
 • Huur van je ski- en/of snowboardmateriaal bij Buri Sport Grindelwald.
 • 50% korting op het (SUPER LUXE) diner in het restaurant Hotel Belvedere Grindelwald

Alllllll you need to do is: 

 1. LIKE het bericht over deze winactie op MOMspiration.nl’s Facebook pagina.
 2. LIKE MOMspiration.nl, Hotel Belvedere Grindelwald én Buri Sport Grindelwald op Facebook.
 3. Kijk op dinsdag 1 maart om 13 uur op MOMspiration.nl om te zien of jij hebt gewonnen!

 Delen = Lief

Mocht je uiteindelijk niet gewonnen hebben, maar toch heel enthousiast geworden zijn over Grindelwald? Boek dan met de code “MOMspiration” jouw vakantie bij Hotel Belvedere Grindelwald**** of Hotel Steinbock Grindelwald (boven pizzeria Da Salvi).

Want…..

Dan krijg je 10% korting op je boeking! Ennnnn dankzij deze code mag je met 50% korting eten bij het restaurant van Hotel Belvedere Grindelwald!

TIP: Grindelwald is in de lente, zomer en herfst ook een enorme aanrader. Je kunt er prachtig wandelen, raften, klimmen, paragliden en nog veel meer.

PS: De prijs is exclusief vervoer. Je kunt er zelf voor kiezen om per vliegtuig, trein of auto te reizen. Wij vonden de autorit echt prima te doen! 

IMG_6321.JPG

IMG_6388.JPG

IMG_5515IMG_5684

logo

IMG_6116

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

10 reacties op ‘Win een week vakantie in de Zwitserse Alpen!

 1. De laatste keer dat we op wintersport zijn geweest, is precies 3 jaar geleden toen ik net zwanger was van onze dochter (het was nog zo pril dat ik niet eens zeker wist, omdat ‘een testje doen’ nog te vroeg was! Na een week wintersport bij thuiskomst direct een test gedaan uiteraard!)

  Hoe gaaf zou het zijn om nu met zn drietjes lekker in de sneeuw te zitten en lekker te genieten van het boarden, eten (racletten hmmm!) en de rust! Ik zit maandag om klokslag 1uur klaar op ut puntje van mn stoel! 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat zou echt geweldig zijn. Met 4 kinderen is een wintersport niet te betalen en ik zou het fantastisch vinden om ze het voldane gevoel te laten ervaren van een dagje skiën… Rode tintelende wangen onder je ontzettende dikke dekbedje kruipen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Zo de knetters!!! Hoe gaaf is dat?! Sinds onze 2 kids er zijn is mijn board niet meer uit de wax geweest (want best duur), dus dit zou ik echt supergraag willen winnen (wie niet, haha!).

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik like alle 3 de genoemde pagina’s en ga graag een weekje er tussen uit naar de Zwitserse Alpen! Al een tijdje niet meer geskied en begin er toch wel weer heel erg zin in te krijgen!

  Like

 5. Dit is echt een te perfecte en te leuke winactie! Heerlijk wintersporten 🙂 das al zo’n tijd geleden.. heerlijk in de sneeuw genieten van al het moois wat er te zien is! Super tof om mijn meiden mee te nemen op het aller leukste avontuur! Ik ben echt helemaal enthousiast 🙂 en natuurlijk alle pagina’s geliked want dit is helemaal te gek!!! ❤

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: