Win a 4 Star Holiday in the Swiss Alps!

Ohhhh YEAHHHH! How amazing is this? MOMspiration.nl’s Annette just returned from a SNOWtastic week at Hotel Belvedere Grindelwald in Switzerland and has some good, good news for you….

IMG_6147

As you may have already found out: we have been celebrating MOMspiration.nl’s very first B’day this month. One year of inspiring thousands of moms (and others!) to keep the sunny side of in (family) life. To celebrate this milestone, there have been wonderful giveaways in cooperation with our amazing partners. It felt like the best and longest B’day Bash ever!

But now it is time for the cherry on the pie…. Thanks to Hotel Belvedere Grindelwald, Pizzeria Da Salvi and Buri Sport Grindelwald you can win a holiday in the Swiss Alps!

To make you want to win this price even more, just watch this videoclip about our Best Time Ever in Grindelwald. Can you picture you and your family over here??

Sooooo what can you exactly win?

  • A 6 day holiday incl breakfast at Hotel Belvedere Grindelwald**** for you and your family (2 adults + children) – together with MOMspiration.nl and the Hotel Belvedere Grindelwald booking team you can decide on the dates) – transportation to Switzerland is not included –
  • 1 Free dinner at the superb Italian restaurant Da Salvi.
  • Ski and snowboard rental during your stay at Buri Sport Grindelwald.
  • 50% discount on dinner at the restaurant of Hotel Belvedere Grindelwald.

Sooooo how can you win this?

Sharing = Caring

If you didn’t win, but still are too excited to visit Grindelwald, please make sure to use the code “MOMspiration.nl” when you book your stay at Hotel Belvedere Grindelwald or Hotel Steinbock. By using this code you will get a 10% discount on your booking!

And….. 50% off of (the most delicious!) dinner at the restaurant of Hotel Belvedere Grindelwald. How nice is that??

DID YOU KNOW? –> Grindelwald is a wonderful place to visit during all seasons! 

logo buri-logo-mychaletfinder

DSC02139.jpg

DSC02155.jpg

DSC02169.jpg

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Win a 4 Star Holiday in the Swiss Alps!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: