Blije ‘Lief, Leuk & Eigen’ Winactie 

Al in 2013 werd er door de toen pas zwangere ondergetekende op de Negenmaandenbeurs kennis gemaakt met het prachtige bedrijf Lief, Leuk & Eigen. Zij ontwerpen in samenspraak met jou niet alleen de mooiste en origineelste geboortekaartjes, maar ook hippe posters, vlaggen, raam- of muurstickers. Dit jaar maakten ontwerpster Dorien en ik (in compleet andere rol, namelijk die van blogger) weer een gezellig praatje en bespraken we een mogelijke samenwerking tussen MOMspiration.nl en Lief, Leuk & Eigen. 

LOVE it!!

 

Van Dorien mogen wij 2 superleuke setjes ‘Baby On The Way Cards’ weggeven.

  

Waar kun je deze kaarten voor gebruiken?

Je zwangerschap kan een van de mooiste en bijzonderste periode uit je leven zijn (oké, voor de meesten dan). En het gaat zo snel. Bij de newborns worden alle mijlpalen al vastgelegd, maar het is natuurlijk al zo leuk om daar mee te beginnen tijdens de negen maanden vooraf! Daarom heeft Lief, Leuk & Eigen 9 prachtige A5 kaarten ontworpen met de leukste, en grappigste momenten uit je zwangerschap. Dat je echte ‘pregnancy swag’ hebt bijvoorbeeld. Of dat je echt nog wel dezelfde bent, ondanks je dikke buik ‘It’s still me, with a big belly’ (ook al zegt je partner af en toe wat anders).

Tof voor jezelf of je zwangere vriendin!

Hoe kun je een setje winnen?

Delen = Lief

Op woensdag 2 maart om 18 uur maken wij de twee winnaars bekend op MOMspiration.nl. 

Finger Crossed!

  
 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: