Ik zoek een woord, een heel nieuw woord. Een woord dat niemand kent…

Ik zoek een woord,

een heel nieuw woord.

Een woord dat niemand kent.

Ik zoek een woord dat zeggen wil dat jij zo thoughtful bent.

4.14-BB-ED-FB-AM

Het Engelse woord ‘thoughtful’ is zoveel meer dan hoe Google het vertaalt in ‘nadenkend’. Rekening houden met elkaar, iets liefs doen of zeggen, bezorgd zijn om, scherp en attent zijn omtrent een belangrijk event van een ander:

‘Thoughtful’ zijn is SUPER!!!! 
Hoe ga jij ‘thoughtful’ zijn vandaag?!

3d788117ca658c2f719e7c173fba6f94.jpg

 

MOMspiration’s Thoughtful Tuesday tot nu toe: 

  • Vriendlief cappuccino op bed gebracht
  • IJs van de auto van de buren gekrabt
  • Milk Coffee bij de liefste collega op haar bureau gezet

 

 

02b8832c2c6c2b9ecdd3ace5e69d49c6.jpg

 

Geïnspireerd door mijn favoriete kindergedichtje van Hans Hagen:

9045100142_1.gif

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Ik zoek een woord, een heel nieuw woord. Een woord dat niemand kent…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: