And The Winner Of The Swiss Alps Holiday Is…..

We hebben heel goed gecontroleerd of alle deelnemers niet alleen MOMspiration.nl geliked hebben op Facebook, maar ook de partners Hotel Belvedere Grindelwald en Buri Sport Grindelwald voordat alle namen in de Random Name Picker machine werden gevoerd. Zelf een naam uitkiezen zou onmogelijk zijn, want we gunnen het jullie allemaal!

We checked very carefully if the participants not only ‘liked’ MOMspiration, but also MOMspiration’s partners (Hotel Belvedere Grindelwald and Buri Sport Grindelwald) on Facebook before their names were put into the Random Name Picker machine. We could never ever pick a winner ourselves, because it is IMPOSSIBLE to choose only 1 name! You all had superb reasons to deserve this trip!

Daar gaan we….

There we go…..

234 namen in de machine en maar 1 winnaar….

234 names in the machine and only 1 winner…..

AAEAAQAAAAAAAAaZAAAAJDJjNTZjZDQ1LTM0NTAtNDZhNy04NTY3LTZmMjg2ZWVkMTI4Mw.png

De winnaar is…….

The winner is…….

Screen Shot 2016-03-01 at 12.54.54.png

 

Van harte gefeliciteerd! Neem je contact met ons op over de boeking?

 

Mocht je niet gewonnen hebben, maar toch heel enthousiast geworden zijn over Grindelwald? Boek dan met de code “MOMspiration”jouw vakantie bij Hotel Belvedere Grindelwald**** of Hotel Steinbock Grindelwald (boven pizzeria Da Salvi).

Want…..

Dan krijg je 10% korting op je boeking! Ennnnn dankzij deze code mag je met 50% korting eten bij het restaurant van Hotel Belvedere Grindelwald!

TIP: Grindelwald is in de lente, zomer en herfst ook een enorme aanrader. Je kunt er prachtig wandelen, raften, klimmen, paragliden en nog veel meer.

——–

If you didn’t win, but still are too excited to visit Grindelwald, please make sure to use the code “MOMspiration.nl” when you book your stay at Hotel Belvedere Grindelwald or Hotel Steinbock. By using this code you will get a 10% discount on your booking!

And….. 50% off of (the most delicious!) dinner at the restaurant of Hotel Belvedere Grindelwald. How nice is that??

DID YOU KNOW? –> Grindelwald is a wonderful place to visit during all seasons! 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “And The Winner Of The Swiss Alps Holiday Is…..

  1. Waaaaaaaahhhhhhhhh! Waaaaanzinnig!!!!!! Blij????? Nee, dat is nog te zacht uitgedrukt. Ik ben sprakeloos, overdonderd…….. Wat heb ik hier een zin in!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: