Dat is wel een heule goede morgen!

“Mammaaaaaaa! Mammmaaaaatje! Kom je even met je hoofdje op mijn kussen liggen?”

Het is donderdagochtend, 6.00 uur. Na een doodgewone nacht waarin vriendlief en ik er beiden 2 retourtjes slaapkamer babydochter op hebben zitten word ik nog voor de vogeltjes hun snaveltjes open hebben getrokken gewekt door onze eigen 2,5 jarige Early Bird. Als een volleerde zombie schuifeldeschuifel ik naar haar kamer toe waar ze mij vanuit haar boomhutbed met dromerige ogen dolverliefd aankijkt en zegt:

“Mama, vroeger zat ik nog in jouw buik. Toen ging ik daar verstoppertje spelen.”

Alle vermoeidheid en lichtelijke irritaties jegens slaapgebrek zijn op slag verdwenen.

“Mama, ga jij maar weer naar je eigen bed om verder te slapen, want ik ben nog een beetje moe. Of moet je al werken en korfballen?”

Damnn…. Wat is er met mijn baby gebeurd? Wat gaat er allemaal in dat jonge koppie om?? Té zoet dit….. 

“Oh my dearest sweetie pie, I love you so so so so much. To the moon and back. Have some more sweet sweet dreams and have fun with oma Monique today. I will have fun too at work and korfball.”

Eigenlijk had een uurtje slaap er nog wel ingezeten, maar na dit hartverwarmende gesprekje voelde ik meer energie en liefde dan ooit door mijn lijf stromen. Met een dikke vette smile onder die dikke vette wallen begint deze dag op de beste manier die een mama zich kan wensen!

 Niet veel later diende ook ons andere kruimeltje zich aan. En wel zo:

  
Oh. Wat een rijkdom….

HAPPY THURSDAYYYYYYYY!!!!!

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Dat is wel een heule goede morgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: