Iedere mijlpaal vier je met…. Milestone Cards! 

Whaaaaa! MOMspiration.nl heeft wel een heul heul heul gave mijlpaal behaald…. Een jaar geleden hadden we in de verste verte niet durven dromen dat we zoveel mama’s zouden bereiken met onze boodschap. De boodschap om:

 • Lief voor jezelf te zijn
 • Trots op jezelf te zijn
 • Tijd voor jezelf te maken
 • Positief in het leven te staan
 • Van een mug geen olifant te maken
 • Lief zijn voor elkaar
 • Om jezelf te kunnen lachen

HOE GAAF?! is het dat MOMspiration.nl nu een bereik heeft van meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand!?!? Best een boel toch?! En niet alleen mama’s, maar ook papa’s, opa’s, oma’s, tantes en ooms laten ons weten blij te worden van onze blogs. YEAHHHH!

Ook op Facebook gaan we lekker. We kunnen de 2000 fans bijna ruiken… Op een figuurlijke manier dan hè. Dat moet gevierd worden!!

Mijlpalen vier je natúúrlijk met…. Milestone Cards! 

HOE LEUK?! is het dat MOMspiration.nl twee setjes Nederlandstalige Milestone Cards mag weggeven?! Zodat jij ook iedere heerlijke mijlpaal van je uk gepast kunt vieren. Een setje Original Baby Cards (0-1 jaar) en een setje gloedjenieuwe Junior Cards (1-4 jaar). LOVE it!

 

574b36b148d1ca37147f5868c5f0b442
The Original Junior Cards

HOE kun je dit winnen??

LIKE – LIKE – LIKE – KIJK

 • LIKE het bericht op Facebook over deze winactie én laat in een comment weten welk setje jij graag wilt winnen: Original Baby Cards (0-1 jaar) of Original Junior Cards (1-4 jaar).
 • LIKE MOMspiration.nl én Milestone Cards op Facebook
 • KIJK op zondag 6 maart om 12 uur op MOMspiration.nl’s Facebook page om te zien welke twee winnaars zo’n ontzettend leuk setje thuis gestuurd krijgen!

 

TIP:

 1. Onwijs leuk om Milestone Cards niet alleen te volgen op Facebook, maar ook op Instagram en Twitter.
 2. Ga naar de website van Milestone Cards om te zien wat voor soort producten zij nog meer op de markt hebben.

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Iedere mijlpaal vier je met…. Milestone Cards! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: