Een Heerlijk Idioot Gat In De Blauwe Lucht

Een tweedaagse retreat waarbij je met je collega’s van de Internationale School van Amsterdam het complete curriculum gaat reviewen is brain-wise best pittig. Maarrrrr er zitten ook een hele hele grote persoonlijke UPsides aan zo’n uitje…. 

  • Een hotelkamer helemaal voor mij ALLEEN!!! 
  • Een hele nacht DOORSLAPEN!!!
  • Diagonaal in bed liggen
  • Alle dekens helemaal om mij heen wikkelen als een mummie
  • Gewekt worden door een WEKKER! 

Och och och. Wat een genot! 

En dan ook nog zo’n uitzicht: 

  

Welterusten allemaal!  

PS: Maar toch mis ik m’n drie liefjes wel hoor… Wat zullen ze eten? Welk verhaaltje gaan ze lezen voor het slapen gaan? Gelukkig zijn we morgen weer samen!
Locatie: De Baak Seaside Noordwijk 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Een Heerlijk Idioot Gat In De Blauwe Lucht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: