SAMEN zwanger zijn….

Ieder schopje, iedere draai, hik of kontjegezwaai was tijdens de zwangerschappen van onze guppies een feestje. Voor mij dan hè. Vriendlief vond het natuurlijk ook wel interessant, maar kon zich in de verste verte niet zo enthousiast maken over deze eerste acties van de babes. Logisch natuurlijk, want het speelde zich allemaal in mijn lijf af en niet de zijne. Wat ook niet meehielp was dat de meisjes zich opvallend rustig hielden wanneer hij zijn hand op de bolle buik hield of alleen al ernaar keek. Echt onwijs jammer om dit gevoel niet te kunnen delen. Wilde die feestjes zo graag samen vieren met hem en niet de enige zijn die al zo’n sterke band voelde met dit ongeboren mini-mensje.

HOE geweldig is dit dan? Dit was DE oplossing geweest!!!

 

Zooooo tof! Dan kun je heel eventjes zeggen dat ‘WE’ zwanger zijn.

Nou ja, wel de lusten, niet de lasten dan… Wij blijven natuurlijk gewoon de bikkel van het stel!

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: