Win 4 Maanden Lidmaatschap Bij The Little Gym!

Hoe tof?! Namens onze vrienden van The Little Gym Haarlem mogen wij een 4 maanden durend lidmaatschap weggeven…! Dat betekent dus 4 maanden lang Serious Fun voor kids vanaf 4 tot en met 144 maanden! (uhhh das dus 12 jaar ;-))

Wat is The Little Gym precies??

IMG_4808-1

The Little Gym Haarlem staat voor een driedimensionaal leerproces:

three-dim-gmGoed in je vel! Fysieke activiteiten om die grenzeloze energie te verbranden, soepelheid en kracht op te bouwen, evenwicht en coördinatie te ontwikkelen, en verder ook te werken aan behendigheid, ritme en een goede conditie voor een geslaagde start in een leven vol gezonde gewoontes.

three-dim-bbGoed in je hoofd! Deze oefeningen zijn ontworpen om de geest en de leergierigheid aan te scherpen en bevorderen zodoende de luistervaardigheid, een langdurige concentratie en de besluitvorming. Ze bereiden het kind voor of zijn een aanvulling op de schoollessen en stimuleren het probleemoplossend vermogen en de verbeeldingskracht.

three-dim-ckGoed in het leven! Met deze activiteiten worden levensopbouwende vaardigheden aangeleerd zoals delen, werken in groep, luisteren en zin voor verantwoordelijkheid – alles wat een kind goed geïntegreerd en veelzijdig maakt.

Lessen volgen bij The Little Gym Haarlem is een fantastische investering in de ontwikkeling van je kind

De dochters van MOMspiration’s Annette beleven ook enorm veel plezier aan de in thema’s opgebouwde lessen.

Pippa vond het geweldig bij de Hummeltjes (4-10 maanden) en is nu een echte Dreumes (10-18 maanden).

Jools vraagt bijna iedere ochtend:

Gaan we vandaag weer naar The Little Gym?

Zij is al bijna een jaar een Mini-Mensje (19-30 maanden) en mag binnenkort naar de Boefjes (30-36 maanden). Al deze lessen zijn voor ouder & kind.

Mei 2015 (Open Dag):

Augustus 2015:

November 2015:

Fout
Deze video bestaat niet

Januari 2016:


Vanaf 3 jaar mogen de ouders vanuit de gezellige lounge meekijken (en/of koffieleuten!).

Maarrrrr…. The Little Gym biedt veel meer aan dan deze superlessen voor de kleine guppen! Vanaf 6 jaar kun je écht turnen! Gaat jouw kind meedoen met de Flips, Twisters, Salto’s, Jets, Hot Shots of Flik Flaks?

Dit is het lesrooster:

Screen Shot 2016-03-09 at 09.53.19

Screen Shot 2016-03-09 at 09.53.36

HOE kun je 4 maanden Serious Fun winnen voor jouw kind?!

IMG_4682-0

Delen = lief

Wist je dat….

Je bij The Little Gym Haarlem ook verjaardagsfeestjes kunt vieren?! Leuk voor jong én oud 🙂 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: