Mom in Balance & MOMspiration in het RTL Nieuws

Vanmiddag werd deze ‘drukke mama’, zoals het RTL Nieuws mij noemde door een verslaggever en cameraman gevolgd om te zien hoe het er bij ons thuis zoal aan toe gaat. Aanleiding was een onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) waaruit de volgende conclusie werd getrokken:

De man is vrij en voelt zich vrij, de vrouw is vrij en voelt zich druk

Daar wilde het RTL Nieuws ervaringsdeskundigen over aan het woord laten en interviewde een aantal moeders, waaronder Mom in Balance oprichtster Esther van Diepen en mij. Van zo’n hele middag filmen is maar een minuutje netto beeld overgebleven en komen sommige dingen totaal anders over dan bedoeld. Misschien waren alle andere beelden te positief voor het item? Wij konden ons namelijk niet erg in de resultaten van het onderzoek vinden en voelen ons juist heel blij en enthousiast. Druk zijn voelt als rijk zijn. Lekker veel leuke dingen te doen hebben en daar weer energie uit halen. De boodschap die Mom in Balance en MOMspiration via het filmpje én natuurlijk alle andere dagen van het jaar proberen uit te dragen is:

Van positief en sportief leven krijg je energie

Bekijk hier het filmpje en zie of dat gelukt is!

//www.rtl.nl/system/videoplayer/derden/embed.html#!/uuid=5ba8d9f3-57f6-4880-8fd0-a846bec68398/

 

Screen Shot 2016-03-08 at 20.28.43

Screen Shot 2016-03-08 at 21.05.37.png

Photo 08-03-16 14 21 09.jpg

We hebben heerlijk getraind en gelachen met de Mom in Balance crew!

 

Screen Shot 2016-03-08 at 20.24.13

Zelf zou ik het niet ‘druk’ noemen, maar liever ‘lekker veel te doen’! Daarnaast genieten we ook ontzettend van het ‘niksen’ met z’n viertjes thuis.

Screen Shot 2016-03-08 at 20.09.29.png

MOMspiration.nl in beeld!

Screen Shot 2016-03-08 at 20.24.56.png

Adem in, adem uit. Het komt wel goed!

Screen Shot 2016-03-08 at 20.11.41.png

Aan stressen doen wij lekker niet! Zonde van je tijd….

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Mom in Balance & MOMspiration in het RTL Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: