In Tha Pocket

Damnnn…. Ál die jassen en tassen. Ál die zakken en vakken… Volgelaaien. Met. Zooi.

Herkenbaar?

Heb je een pen/haarspeldje/geld/mascara/neplippenstift nodig? Je zegt het maar! Een greep in mijn jaszak het het staat voor je klaar.

Standaard zegt vriendlief wanneer ik weer eens iets kwijt ben:

Check gewoon even je jassen en tassen.

En warempel. Long lost friends én iets minder fijne verrassingen (zoals verrotte mandarijnen) komen je tegemoet zodra je een vergeten tas opentrekt.

Eigenlijk moet je er gewoon eens een goed middagje voor gaan zitten om alles uit te spitten.

Vandaag was het tijd voor DE jaszak. Wat zorgt er in vredesnaam voor dat deze zo zwaar en vol is? En vooral waarom wordt dit á la Mary Poppins (maar dan op een niet zo nette manier) allemaal meegezeuld van hot naar her?!

Tadaaaaaaaa 
Tja, zo is het eigenlijk best een mooie compositie.

 

Screen Shot 2016-03-10 at 14.05.03

Om over tassen nog maar te zwijgen….

Wat is het vreemdste dat jij in je zak of tas bewaart?

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “In Tha Pocket

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: