Feest met Olli + Jeujeu!

Nu waren we al MEGA-fan van de Olmenhorst in Lisse(rbroek), maar sinds gisteren dus nóg meer. En dat alles dankzij de nieuwste bewoners van dit prachtige landgoed; genaamd Olli + Jeujeu.

 Jools en Pippa hebben er 2 hele toffe vriendjes bij!

Grafisch ontwerpster Fleur Suijten bedacht Ollie en Jeujeu bij toeval terwijl ze aan een logovoorstel van een klant werkte. Uit een zon met haar zonnestralen ontstond daar opeens Ollie en al gauw was ook Best Friend Ever Jeujeu geboren.

IMG_7485

Van knuffel tot kalender, rammelaar tot romper en puzzel tot poster; Fleur creëerde enorm veel manieren om van Olli en Jeujeu te kunnen genieten. En sinds vrijdag 11 maart zijn al deze producten niet alleen online te koop, maar kun je alles zien, knuffelen en ervaren in een ware winkel op Landgoed de Olmenhorst.

   
 

  

Fleur heeft het goed voor elkaar met deze heerlijke winkel op toplocatie. Op dit landgoed heerst het gevoel van rust en voel je je opgenomen door de natuur. De studio van Fleur bevindt zich boven de winkel en het kan niet anders dat daar nog meer geweldige ideeën en creaties zullen ontstaan! 

  

Oh wat komen we hier graag…. Op het moment dat je Landgoed de Olmenhorst betreedt voelt het alsof je op vakantie bent.

Tel daar de fijne Landgoedwinkel waar je ook heerlijk kunt lunchen, de vele ateliers, speeltuin en ontelbare appel- en perenbomen bij op en je hebt een “Place where happy people go!”   
   

Pippa haar kamertje is gelijk gepimpt met Olli + Jeujeu!

Het Olli + Jeujeu kleurboekje is ook een groot succes. Pippa kan niet wachten totdat ze mee kan doen met haar zus.

Het Olmenhorst appel-bessensapje wordt natuurlijk wel gedeeld!

  
Kijk! We hebben dezelfde auto als Olli en Jeujeu!

PS: Bij de Olli + Jeujeu winkel op Landgoed de Olmenhorst kun je een leuke kleurplaat ophalen en meedoen met de kleurwedstrijd. De winnaar krijgt een echte Olli knuffel. 

Volg Olli + Jeujeu op Facebook en Instagram! = leuk!

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: