Nou….. Ik mis jou!!!!

We moeten écht gauw daten hoor, heb je al veel te lang niet gezien!

Deze uitspraak rolt wekelijks uit de mond van vele mama’s. Gezegend met de allerleukste, liefste, gekste en gezelligste vriendinnen, maar te weinig tijd om samen door te brengen. 

En zie je elkaar dan eindelijk weer eens, dan zorgt jullie kroost er wel voor dat het van goede gesprekken in de verste verte niet komt. 

Dus hier komt DE opdracht voor iedereen die dit herkent (en daarbij ook een dikke note to self):

  • Stap 1 – Bedenk met welke vriendin(nen) jij heel graag quality time wilt doorbrengen 
  • Stap 2 – Bedenk wat je graag samen zou willen doen en waar
  • Stap 3 – Zoek in je agenda naar optionele data
  • Stap 4 – Stuur je vriendin(nen) een berichtje met jouw idee voor jullie uitje inclusief de optionele data
  • Stap 5 – Leg het vast in de agenda
  • Stap 6 – Laat de voorpret maar beginnen! 

Let’s do this!!!!! 

   

   

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Nou….. Ik mis jou!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: