Oh-My-Cuteness Alert!

Het is MIJN jurk en Pippa’s blouse

“Nee schat, andersom: Jouw blouse en Pippa’s jurk. Een blouse is kort en een jurk is lang. Bij Pippa lijkt jouw blouse een jurk omdat zij kleiner is dan jij.”

Uhhhhh….. Of ze het nu begrepen heeft? Geen idee!

Feit is wel dat er zeer interessante gesprekken worden er gevoerd in Huize Knops tussen mama Annette en peuterdochter Jools (2,5 jaar). Dit alles naar aanleiding van een wel heel leuk pakketje dat we van Online Boetiek Charly’s ontvingen. De Picnik Barcelona blouse met dierenprint die eigenlijk voor Jools bedoeld was, bleek ook zeer geschikt als übercute jurkje voor zusje Pippa (11 maanden). Dat wordt ruzie maken wie de blouse/jurk aan mag….!

IMG_8041


IMG_7988
“Wanneer mag ik mijn JURKJE weer aan?!”

Volg Charly’s op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram voor de laatste nieuwtjes op modegebied voor meisjes!

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: