Run Mama & Papa, Run!

Zo last-minute als maar kan bedacht ik mij vanochtend dat het wel leuk zou zijn om het voorbeeld van vriendlief te volgen en ook mee te doen met de Venneper Run. Hij deed mee met de 5km Business Run namens zijn eigen praktijk DOE Fysiotherapie en tegelijkertijd zou de 5km prestatieloop van start gaan. Dat leek mij wel wat met dat heerlijke weer! 

Maarrrruhhh… De kids dan? 

Ach, die kunnen toch gewoon mee ‘rennen’? Lekker warm ingepakt in de buggy en gáán met die roze banaan! 
    

Voor ons is het wekelijkse fijne kost, zo’n buggy run, maar voor de meeste mede-renners en toeschouwers waren wij een bijzondere bezienswaardigheid. Op een ontzettend leuke en positieve manier werden we door zoveel lieve mensen aangemoedigd en kregen we de tofste opmerkingen om de oren. 

Het enige nadeel van meedoen aan een wedstrijd met zo’n enorm voertuig voor je het inhalen. De eerste kilometer renden we op een smal paadje en om de achillespezen van de mensen voor ons te sparen gingen we veel langzamer dan gewild. We hebben soms zelfs wat zijpaadjes moeten nemen om het tempo op te kunnen voeren. Op de bredere Hoofdweg konden we een goede inhaalslag maken, maar toen kwam een volgend minder puntje: we vingen behoorlijk wat wind met z’n drietjes! Dat was dus flink bikkelen! 

Ook verloren we onderweg een telefoon, een jas en plastic tas, maar gelukkig waren de renners achter ons zo lief om als bezorgdienst te fungeren…. Thanx daarvoor!!

We haalden de finish met z’n drietjes een paar minuten later dan Speedy Gonzales aka SuperDaddy en hebben de rest van de dag met medailles om de nek nog nagenoten van dit sportieve uitje.  

  
Als kers op de taart won papa Thaddeus zijn team de 1e prijs en bleken wij 6e te zijn geworden bij de dames! 

  
   
 
Wij hebben wel een lekker drankje en hapje verdiend!  St(r)andplaats Nederzandt it is! 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: