Best Day Ever

Ken je dat gevoel, dat je zowat uit elkaar spat van geluk? Nou, dat had ik vandaag. De hele, hele dag. Wat hebben we het ontzéttend TOF gehad met z’n drietjes tijdens onze bezoekers aan Avifauna, Noordwijk aan Zee en de bloemenvelden.

Het had natuurlijk nóg leuker geweest met papa Thaddeus erbij, maar ja, íémand moet de centen verdienen 😉

Het is echt heel fijn dat de school waar ik werk op andere momenten vakantie heeft dan de rest van Nederland, dus de meeste pretparken zijn dan lekker rustig. Naast het fantastische weer is dat nog een reden om er dus lekker op uit te gaan.

Wat best bizar voelt tijdens zo’n dagje uit, is dat we een soort van bezienswaardigheid op zichzelf zijn. Nu ben ik heus niet vies van een beetje aandacht (uhhh LOVE it!), maar wat er gezegd wordt zet mij aan het denken. Vandaag kregen we wéér allerlei bijzondere opmerkingen naar ons hoofd die ik steeds echt niet zie aankomen:

  • WOW! Dat je dat durft! In je eentje op pad met 2 kleine kinderen!
  • Is dat niet zwaar, dat ze zo dicht op elkaar zitten qua leeftijd? Knap hoor.
  • Ik ben nooit ergens alleen naar toe geweest toen mijn kinderen nog klein waren. Veel te veel gedoe! 

Over al deze dingen denk ik dus geen nanoseconde na gedurende mijn dag.

All we do is G-E-N-I-E-T-E-N!

Zo’n ingewikkeld iets is het toch niet? Je knalt een zootje luiers in een tas, drinken + snacks (mmmm groentechips van de Olmenhorst!), speentjes (voor in geval van ‘nood’), knuffeltjes, reservekleren,  iPad (je weet nooit wanneer je dat ding nodig hebt), wagen voor de nodige slaapjes en gaaaaaaaan.

Dat kan toch iedereen? Hoppakkeetjes! Schop onder je lekkere kont en gewoon doen!
Avifauna in Alphen aan de Rijn was een groot succes. Tof om zo dicht bij de vogels en (half) apen te komen; de meiden vonden dat geweldig! Het enige minpuntje van de dag was toch wel dat Jools bij alle vogels met een kuif riep dat ze op mij leken… (Ja, ik heb heel raar en wild après-zwangerschapshaar, I know!)

Kan wel m’n eigen tv show beginnen: ‘Mama in het Wild’. Freek Vonk, eat your heart out!

Snack-Time met de pelikanen

De girlies waren de speeltuin niet uit te krijgen en we hebben wel 45 keer het liedje ‘Op een klein stationnetje’ gezongen 😉

Peuter-Bouldering:

Rond een uur of 3 was het weer nog steeds zo heerlijk en zaten we vol blije energie, dat we ipv huiswaarts te keren de navigatie op ‘Noordwijk aan Zee’ zetten. Schepje, drankje, hapje: It’s all good! 

  

Tante Anouk en neefje Moos kwamen ook gezellig even spelen op het strand.


img_0890
Romantisch diner bij kaarslicht voor 3
img_0898
De spaghetti & sushi was YUMMY IN OUR TUMMY

 

Als toetje toe hielden we onderweg een pitstop bij één van de vele bloemenvelden die onze ‘achtertuin’ tijdens deze tijd van het jaar rijk is. En spontaan zette Pippa haar eerste stapjes los!

Sweet Dreams….

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: