Een belachelijk dikke vette smile 

Probeer die er maar eens af te poetsen, die belachelijk dikke vette smile van mijn gezicht. Gaat je niet lukken!

Nu ben ik over het algemeen al gezegend met een gezonde portie blije energie, maar het leven is op dit moment wel heul heul erg goed. 

Hoe dat zo komt? Nou, wat dacht je hiervan??

  • Gisteren waren vriendlief et moi 6 jaar samen. Normaal gesproken organiseer ik zelf gráág verrassingspicknicks, een weekendje weg, een mooi cadeau oid, maar dit jaar liet ik mij van m’n rebelse kant zien en gaf ik de regie uit handen. Met als risico dat deze jaarlijkse viering stilletjes ongevierd voorbij zou gaan. Dit was gelukkig niet het geval! Nadat ik gistermiddag om 17.00 uur uit m’n werk kwam en lekker met de meisjes aan het spelen was zei vriendlief om 17.30 opeens: “Je hebt 10 minuten om wat leuks aan te trekken.” en precies op dat moment kwamen m’n lieve schoonouders opeens de keuken binnenstappen… Ohhhh wat hou ik hiervan!!! Het werd een heerlijk avondje uit met eerst een etentje in een Indonesisch restaurant en daarna popcorn happen in de bios. Het was zooooooo lang geleden dat we er met z’n tweetjes op uit waren geweest, dus dit was fantastisch! 

  • Tel daar een door Pippa doorgeslapen nacht én een perfecte zaterdagochtend bij op en die lach is here to stay! 

Eerst Pippa’s gymles bij The Little Gym Haarlem….
Toen even shoppen voor oma Corry’s verjaardag
Ennnn smullen bij de Yogurt Barn

Om 11.15 uur begon Jools haar gymles en bewonderden wij haar vanachter het raam. 
It’s alllll good! 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: