Missie Mislukt

Tja, het moest er gewoon van komen. Kon ook niet anders. Die big fat smile van de afgelopen dagen werd heel efkes weggepoetst vanochtend. En HOE?!?!

VIER, ik herhaal: VIER pogingen werden er gedaan om ons drietallige gezelschap van de bovenste verdieping naar de onderste te verplaatsen. Inclusief twee zwemtassen. Inclusief tijdsdruk. 

Helaas interesseert de stoelgang van mijn schatjes dit niets. Better out than in is het motto. En HOE?!?!

Zal alle niet smakelijke details besparen, maar je weet al genoeg wanneer ik je vertel dat we alle drie wel VIER keer van outfit zijn gewisseld…. 


Voor het eerst in de geschiedenis van mijn mamahood hebben we een maandagochtendzwemles moeten skippen. In plaats daarvan keken we gezellig Buurman & Buurman in bed… Heerlijk!

Al redelijk snel was de rust wedergekeerd + alles schoongemaakt terwijl de chicas samen speelden: 


Tijd om nieuwe plannen te maken! We gaan voor een spontane Moederdag High Tea bij ’t Ruiterhuys in Castricum met schoonzusje, neefje Mason en m’n lieve papa en mama aka opa en oma. 

We zijn er klaar voor!!!


Nou ja, een soort van:

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: