Scoor Je Eigen Moederdagcadeau!

Hoera! Zondag is het Moederdag! En omdat we jullie zulke geweldige, fantastische, lieve, mooie, zorgzame, gezellige, gekke, blije mama’s vinden, geven we weer een heerlijke prijs weg!

Namens MOMspiration’s favoriete schoonheidsspecialiste Amanda van Erna’s Beauty mogen we 2 behandelingen naar keuze weggeven. Dit keer mogen we dus 2 mama’s blij maken!!!

IMG_3548

Welke zou jij kiezen? Of welke zou jij cadeau willen doen voor Moederdag?

(klik op de links voor meer informatie)

1: Cosmetische voetbehandeling inclusief French Pedicure -kun je met een gerust hart je slipper weer dragen!-

cosmetisch-voetverz-foto1 IMG_3528

2: Hotstone massage van de rug of benen -chilllllll-

Marketing-voor-Schoonheidssalons-201409-12-201x300

3: Matis Relax Expert gezichtsbehandeling van 75 minuten -10 jaar jonger!-

MATIS-0080-200x300

 

Hoe kun je winnen? 

Stap 1: Like MOMspiration.nl & Erna’s Beauty op Facebook -simple as that-

Stap 2: Vertel in een reactie op het bericht over deze winactie op Facebook naar welke behandeling jouw voorkeur uitgaat. -that’s it- 

Stap 3: Kijk op vrijdag 6 mei om 21 uur op MOMspiration.nl om te zien of jij gewonnen hebt! -yayyyyy-

En nog een leuk nieuwtje: Binnenkort kun je Amanda’s TOPtips lezen op ‘Amanda’s Beauty Blog’. Zij vertelt je o.a. welke producten écht doen wat ze beloven, hoe je in een paar stappen er smashing uitziet en nog veel meer van dat soort handige tips en trucs. Ze is zelf ook mama, dus weet hoe weinig tijd je vaak hebt om voor jezelf te zorgen en om er een beetje toonbaar uit te zien.

WE LIKE!!!

IMG_3553
OH wat houden wij hier toch van!!!

IMG_3519.JPG

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: