Hè, hè… Eindelijk een realistische smoothie!

Prachtig hoor, die gezonde ontbijtbrouwsels die je voorbij ziet komen op je timeline. En daarnaast nog bijvoorbeeld deze heerlijke uitziende carrotcake oats voor lunch. Goed bezig!

Screen Shot 2016-05-11 at 11.39.10
Just.Wow. voor SuperMama Anne-lotte….

 

Maar HOE???????

Echt, hoe je dat zo ’s morgens voor elkaar krijgt is mij een waar raadsel. Vooral wanneer je in een zeer zeer korte tijd uitgedaagd wordt om zeer zeer beweeglijke en/of wegrennende lichaampjes te bekleden, krijsende keeltjes te voederen + niets probeert te vergeten klaar te zetten en in te pakken.

Mijn ontbijt? De broodkorsten of kwarkoverblijfselen van m’n dochters. En op een goede dag een (hele!) mueslibol of broodje vlokken (geen havermout of spel, nee: melkchocoladevlokken) die ik in de auto op weg naar het werk opeet. En een latte. Yay!

Daarom moest ik ook gieren om dit filmpje:

Ben blijkbaar niet de enige met deze ‘struggle’….!

Gelukkig was daar vandaag de (South) African Mamas Community bij ons op school om mij te verwennen met heel, heel veel lekkers:

Cheese Puffs, Droëwors, Boerewors, Biltong, Koeksisters, Milktart uit Zuid Afrika en Maru Bhajia uit Kenia en Nigeriaanse Meat Pie. Smullen!!!
Note to self: Lunch en Diner = groenten, groenten, groenten, groenten!!!!

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Hè, hè… Eindelijk een realistische smoothie!

 1. Hahahaha;)

  Ik gebruik meestal ook producten die ik voorhanden heb of in huis!! Tegenwoordig is bijna elke kast wel gevuld met een dadel of een leftover zak spinazie:)

  Ik maak het de avond van te voren klaar en de lunch (mazzel lieke slaapt nog) gewoon alleen of samen met lieke, want ingrediënten in een bak smijten is zooooo leuk haha

  Geweldig filmpje, het hoeft allemaal niet moeilijk:) en ook ik eet wel eens een leftover droge uitgekauwde met smeerworst besmeerde korst 😂 Heerlijk!! Van m’n eigen kwijlkind ben ik niet vies!!

  Dus een x samenkomen en recepten uitwisselen, helemaal leuk;)!!

  Dikke x

  Een mama die (af en toe) ook een frietje haalt 😎

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: