Pas op: Verslavingsgevaar…

Ja. Het is waar. Ik ben verslaafd. Zwaar verslaafd….

Verstand op nul en helemaal meegaan in andermans (idioot bizarre) sores.

Het angstzweet breekt mij uit dat het binnenkort voorbij is.

Can’t Stop. Won’t Stop.

Vriendlief wordt er GEK van.

Tijdens ieder vrij momentje laat ik mezelf helemaal opslokken door:

Jane. Jane The Virgin.

Uhhhhhh????? WIE?????

Hier is ze dan, mijn verslaving:

JTV_Poster_premiere

Grappig, spannend, zielig, herkenbaar (zwangerschap en het moederen), bizar en mooi. LOVE, LOVE, LOVE deze serie!

Op Netflix kun je heel seizoen 1 kijken en hopelijk komt binnenkort ook seizoen 2 daar op te staan.

Andere aanraders op Netflix:

  • LOVE – (Oh Mickey, wat doe je toch steeds voor gekke dingen…!)

p12486682_b_v8_ab

  • Orange Is The New Black (Oh Piper, wat doe je toch steeds voor gekke dingen…!)
  • First Comes Love (documentaire over achter in de 30 en single zijn met een kinderwens)

Enjoyyyyyyyy!!!!

72b6497d80ca5a8d8739d8102a9036478f7f046c7b9830029882d1e7c5bf8716

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: