Pizza Party!

Meet SuperMama Julia:


Zij is voedingsconsulente en eigenares van Beleef wat je eet en had afgelopen week de allerleukste traktatie samen met haar jarige zoon Mees gemaakt.

Kijk nou hoe origineel, mooi én gezond!


Julia aan het woord over deze toffe creatie: 

Feest! 🎈

Bij een kinderfeestje hoort natuurlijk een traktatie. Ik heb persoonlijk het allerliefst dat m’n kids (uiteraard) iets gezonds uitdelen op school. En gelukkig zijn ze het (nog steeds) met mij eens. Want gezond kan ook heel erg lekker zijn… Vooral deze gezonde pizza’s van watermeloen. Zowel m’n dochter als m’n zoon hebben enorm veel succes ermee gehad. Bij de kinderen, maar ook zeker bij de juffen 😉

En het is heel simpel te maken. Watermeloen, gemengd rood fruit en wat kokosrasp dat is alles wat je nodig hebt. De echte pizzadozen hebben we bij de pizzaboer uit het dorp vandaan! Succes gegarandeerd! 🍕🍓🍒

Liefs,

Julia

http://www.beleefwatjeeet.nl

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: