U heeft exact 6 uur de tijd om ziek te zijn en de tijd gaat NU in!

Het is vrijdagochtend, 10 uur. En…. Ik ben een wrak. One hot mess. Eindelijk mag ik daaraan toegeven. Eindelijk zijn er 6 hele uren om ziek te mogen zijn. Let’s do this! 

Hallo pyjama. Hallo bed. Hallo zzzzzzzzzzzzzzz…..

Naar je lichaam luisteren. Wat een prachtige term. Helemaal waar ook. Maar haalbaar? Lang niet altijd. Want wat hield mij tegen om al een halve dag eerder te dealen met mr Flu?

  • Donderdagavond: Een belangrijke korfbaltraining. Zondag neem ik samen met 3 andere teamies afscheid van ons thuispubliek en dit was de laatste donderdagavondtraining van het seizoen. Sooooo…. Suck it up! 
  • Donderdagnacht: Een peuter die haar speen kwijt is om 00.30 + een baby die niet kan/wil stoppen met huilen en niet kan/wil slapen van 2.15-4.00 uur = mag ik meehuilen???
  • Vrijdagochtend: Een belangrijke presentatie die een maand voorbereiding heeft gekost. Ik presenteer een nieuwe ‘Thinking Routine’ op de Internationale School van Amsterdam tijdens de ‘Harvard Project Zero Annual Gallery Walk’.

En toen: om 10 uur, kon het EINDELIJK. Ik mocht even ziek zijn. Voor 6 hele uren. Daarna moesten de meisjes opgehaald worden bij het kinderdagverblijf. MAN UP mama! Suck it up! 

Aangezien vriendlief ’s middags en ’s avonds een belangrijke bijeenkomst had, was het just me, myself & the mini-me’s tot en met bedtijd en al. Geeeeeeen zin om te koken, dus we brachten een bezoekje aan Langs Berg en Dal in Noordwijkerhout. Kids in de ballenbak + mama aan een groente-infuus = Prima te doen.


En nu: bidden op een TOPnacht zodat we morgen fris en fruitig tekeer kunnen gaan bij The Little Gym in Haarlem!

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: