En dan is het tijd voor afscheid…

Topsport is geweldig. Echt: I have LOVED it! M’n hele leven lang. Maar nu is het klaar. Écht klaar. Vandaag nam ik afscheid van het thuispubliek van korfbalvereniging Groen Geel. In stijl! Positieve punten aan afscheid nemen van topsport: 

+ mooie bloemen & cadeautjes (uhhh veel drank haha!!)


+ meer tijd met vriendlief & kiddies (ze hebben hun mama en vriendinnetje weer terug!)

+ meer tijd voor een sociaal leven (sorry lieve familie en vriendinnetjes & vrienden!!!)
Negatieve punten: 

– Ga m’n lieve teamies & coaches zoooo missen!!! Wat hebben we gegierd, gestreden, gehuild en alle lief en leed gedeeld! #friendsforlife 


– Het is nu echt klaar en dat voelt gek. 

– Voelt alsof ik nog zoveel te geven heb, maar de prioriteiten liggen nu ergens anders (= waarschijnlijk herkenbaar voor de andere afscheidnemers)… 
Lieve teamies, familie & publiek: bedankt voor alles!!! Het was een mooi en bijzonder afscheid. Een bijna-winnend-doelpunt, Jools die het veld in kwam met bloemen (én Sanne!), Thaddeus met traantjes, ome Frans en tante Elly die kwamen kijken, Riemke en Dex, Vera & Emmenie als topsupporters, superlieve bloemen van Sarah & Liz: WOW!!!!

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: