Wanneer 4 zwemluiers niet genoeg zijn…

Hoe een ochtendje zwemmen met je twee schattepatatjes zo onschuldig en lief kan beginnen:

Maar uiteindelijk uit kan draaien in een drietal ietwat minder plezante situaties waarbij je denkt: “WHAT HAPPENED TO MY LIFE???”

Zo enthousiast als ik altijd ben over de wekelijkse zwemles van de meiden in het SKWA in Hoofddorp, zo enthousiast was ik vanmorgen precies NIET toen Little Miss Pippa voor de 3e (!!!) keer een grote boodschap bezorgde… DAMNNNN!!!

Terwijl moeder en dochter met gierende banden richting douche en prullenbak sprintten werden in het zwembad alle zeilen (lees: badjuffrouwen, stagiaires, Jools en een lieve papa die met emmertjes en schepjes in de weer waren) bijgezet om tot twee keer aan toe het kinderbad weer zo helder mogelijk te krijgen.

Ohhhhhh, kon wel door de grond zakken…

De laatste keer waren we er gelukkig op tijd bij, maar hier was helaas ook weer iets bijzonders aan de hand. Wanneer er in de nabije toekomst er het onderdeel synchroompoepen op de Olympische Spelen wordt geïntroduceerd, dan geven wij onze meiden direct op, want zij gaan voor goud.

En toen? Toen waren de zwemluiers op. En aangezien deze ochtend niet mijn lucky ochtend was namen we geen risico’s. Douchen, aankleden en hop chop chop de auto in. Om ons geluk te beproeven in Amsterdam met tante Kate en baby Sophia.

En dat geluk lachte ons de gehele middag toe!!!

Drie perfect lieve meisjes tijdens een High Tea bij de Bakkerswinkel in het Westerpark:

Drie perfect knuffelende meisjes:

Drie perfect slapende meisjes in de Albert Heijn:

Drie perfect slapende meisjes op het terras van Morgan & Mees:

Dat maakte alles weer helemaal goed!

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: