Pimp My Room!

Met een paar nieuwe accessoires kun je een (kinder)kamer een compleet andere look geven. En nog leuker: Laat je kids hier deel van uit maken en doe het gezellig samen!

img_5083
Kijk nou eens wat de postbode bezorgd heeft! Toffe setjes kaarten van Little Dutch! “Pippa, jij mag deze voor jou kamer. Ik wil graag de zwart met witte kaarten voor mijn kamer.” aldus grote zus Jools.
Deze zwart-witte poster en kaarten van Little Dutch steken mooi af tegen het Pip Studio behang op Jools haar kamertje. De twee kaarten blijven aan het magnetische tape van de Hema hangen. Haar armbandjes hangen gezellig te pronken aan een zwart-wit touw en bedrukte knijpers van Xenos. Natuurlijk is er ook plaats voor vriendje Jeujeu (www.ollienjeujeu.nl) én haar favoriete Zuid-Afrikaanse souvenir mr Zebra.
img_4701
Een nieuw kleed geeft een compleet nieuwe look. Hoe vind je deze van Xenos??

Boekjes lezen en stoeien in je pyjama met papa op het nieuwe kleed!

 

Oh…. Dat bed. De meiden kunnen er geen genoeg van krijgen om er in, op en om te spelen! Special Pink maakt de allerallermooiste meubels van steigerhout. Check it (h)out op http://www.specialpink.nl en volg ze op Facebook (ze geven vaak gave meubels weg!).

 

 

img_4720
Ook voor Pippa was er een nieuw hip setje kaarten van Little Dutch met de post gekomen. De grote A4 poster is dubbelzijdig, dus we kunnen lekker afwisselen met die leuke teksten! Het tape is van Xenos. Vooral de kurk-variant is echt tof!
img_4703
Die toffe naamslinger is van Studio Sproeten. De andere accessoires zijn souvenirs van onze reizen. Zo krijgen de kamertje van onze dochters een avontuurlijke touch.
img_4725
Pippa’s knusse drink- en leeshoekje. Het vogelhuisje heeft opa Frank voor haar gemaakt toen ze geboren was en de letter P heeft oma Marijke gescoord bij Big Bazaar. De neushoorn en olifant komen uit Zuid-Afrika. Pippa heeft deze reis vanuit mama’s buik meegemaakt, maar gaat het zeker nog eens met eigen ogen bekijken!

 

 

 

Geïnspireerd geraakt? Ga dan gauw naar de websites van Little Dutch, Studio Sproeten en Special Pink om te zien hoe je de coolste items voor je kinderkamer kunt scoren!

Met GROTE dank aan: Little DutchSpecial PinkStudio Sproeten & Olli + Jeujeu

Logo_Little_Dutch_RGB_-_vierkant_1_

logo

12932700_512429858944845_1026490330359125696_n

qayXlFc6

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: