I DID IT!!!!

Waarom ik zo IDIOOT TROTS met de statistieken van MOMspiration.nl sta te pronken? In 2016 was het doel om de mijlpaal van 10.000 unieke bezoekers per maand te halen en dat is in de maand mei aardig gelukt… Nou ja, aardig gelukt?! Geweldig gelukt! Bijna het dubbele zelfs!

Ruim 27.000 keer werd MOMspiration.nl bezocht. WOW…. Maar waar de PR bureaus en partners echt geïnteresseerd in zijn is het uniek aantal bezoekers per maand. En dat zijn er in de maand mei 19.584 geweest.

hoppakeeeeeeee!!!!

Waar ik dan wel heel nieuwsgierig naar ben is: Wat maakt MOMspiration.nl interessant voor jou? Waarom bezoek je de site? Wat voor soort artikelen lees je het liefst? Waar smul je van?? 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

5 reacties op ‘I DID IT!!!!

  1. Ik vind je schrijfstijl ook heel fijn. Je blogs zijn herkenbaar, grappig afwisselend. Soms zit er wel eens iets tussen waar ik niets mee kan.
    Het is gewoon fijn om te lezen hoe andere moeders het doen, ook in de reacties op jouw blogs.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: