De 3 Beste Trucs Om Een Luier Schoon Te Verschonen

Waarschijnlijk niet je hobby, maar ja, dat verschonen van luiers is nu eenmaal part of the deal. Om je leven als jonge ouder van wie dit een dagelijkse bezigheid is wat gemakkelijker te maken, zijn hier 3 toptips die helpen te voorkomen dat ALLES, maar dan ook ALLES onder de sh*t zit.

 

 

Deze plaatjes zijn vast ook heel herkenbaar voor alle ouders die nog ‘in de luiers zitten’!

0a9809c28051cb97c1eb102eb2d697d6checking_diaper

Man disposes of baby's nappy in a toxin waste bin.
Man disposes of baby’s nappy in a toxin waste bin.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “De 3 Beste Trucs Om Een Luier Schoon Te Verschonen

  1. Die eerste tip uit het filmpje kende ik nog niet, maar im denk niet dat mijn dochtertje nu nog haar armjes daar op zijn plaats zou houden 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: