Gouden Momenten

Er zijn van die momenten die je voor altijd in je hoofd en hart opslaat. Van die momenten dat je een smile op je gezicht krijgt die er met geen mogelijk af te poetsen is. Je voelt de energie en blijdschap door je hele lijf stromen. Och och och, wat is dat toch een potje heerlijk. 

Van die momenten waarop je aan niets anders denkt dan het moment zelf. Zo mindful als maar kan. Zo’n flow waarin je niets dan geluk ervaart. 

Soms gebeurt dit spontaan en soms hoopte je er al op. Dit soort momenten zijn niet te koop, maar zijn echt oh zo waardevol. 

Probeer iedere dag zelf zo’n flow te creëeren en ervaren. Of dat nu alleen is of samen met je gezin. Zo’n boost blijdschap doet zoveel goed met je en dat straal je daarna ook weer uit naar de mensen om je heen. Het werkt vaak aanstekelijk, dus je creëert een fijne sfeer waar je ook bent. 

Nice!!!! 

Vandaag had ik het grootse geluk om zo’n Gouden Moment mee te maken. En niet zomaar eentje: deze duurde wel 3,5 uur! We waren uitgenodigd door lieve Bo & Jelle en hun twinnies om naar hun strandhuisje in Egmond aan Zee te komen. Het was zo gezellig en geweldig en het leek wel of we in Spanje waren. Vakantiegevoel tot de max! 


Jools was de zee niet uit te krijgen en wilde wel 10 keer:

Nog ééééén golf mama, nog ééntje! Alsjebliiiiieeeeft lieve mama?? Het is zo leuk! 


Wat hebben Jools & Pippa genoten… En hoe cliché: dan geniet mama ook!!! 

Het was zo cute om de vier Little Ladies samen te zien spelen. 


Én eten! 

Nasi met een view
 

Wat zullen we allemaal lekker slapen!!!! (Yes PLEASE….. Pippa!!!)

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Gouden Momenten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: