Lekker naggie doorhalen….

Mogguh allemaal.


Yup. Klein stukkie moeite om deze dag fris en fruitig te starten. Wie weet gaat het na een koffieinfuus beter.

Vroegah, en daar bedoel ik mee: tijdens de twenties, haalden we nog wel eens spontaan een doordeweekse nacht door in één of andere kroeg of discotheek. Deden we gewoon. En dan de volgende ochtend net zo vrolijk een college anatomie of biomechanica ‘volgen’ met je partners in crime. Deden we gewoon. Deed ons niks.

Maar helaas, helaas. Those days are gone. Naggies doorhalen gebeurt nog wel, maar om compleet andere redenen en met een compleet ander gevolg.

Net wanneer je denkt dat de kids ‘goede slapers’ zijn geworden thanxxxxx to de slaaptrainingen, gebeurt er weer iets. Waterpokken/tandjes/speen kwijt/dorst/honger/groeispurt/sprongetje/niet meer moe/etc. Er zijn nachten bij dat je om 7.30 uur wakker wordt en er zijn nachten waarop je er ieder uur om verschillende redenen uit moet. Guantanamo Bay met z’n slaapmartelingen is er niets bij.

Vannacht was weer zo’n draak van een nacht. Onze draak (ahhhh sorry Pips!!! we houden nog steeds van je hoor!!!) van een dreumes wilde alleen maar bij mama zijn. Vanaf 00.15 uur hebben alle trucs uit de kast getrokken om madammeke weer in slaap te laten vallen, maar het mocht niet baten. Pas om 5.45 uur viel ze (tussen ons in, want we wisten het ook niet meer) in slaap en wij dus ook. En een uur laten ging ons beider wekker: een nieuwe werkdag was aangebroken.

Kaart_FirstCoffee

Maar ja, die Pippa lag nog heerlijk in dromenland in ons bed. Ze zal wel moe zijn geweest.


De allerliefste schoonmoeder was inmiddels bij ons thuis gearriveerd om op te passen, maar die gaat natuurlijk niet de hele tijd naast Pippa zitten tot ze wakker wordt. Want met slaapzak aan van ons hoge bed klimmen is een lastig trucje. Dusssss…. Was het eerste werkproject van de dag: Een dam bouwen om ons kleine koekie heen.
img_6245

 

Oké. Hoppakeeeeee! Schop onder de kont en gááááán vandaag!!!!

Fijne dag allemaal 🙂

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Lekker naggie doorhalen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: