Een nogal kaal tuintje… 

Letterlijk dan hè. Ja, ik hóórde je al denken: goh, dat is een interessant artikel over een kale “tuin”. Sorry. Het gaat écht over een échte kale tuin. Zo’n outdoor verlengstuk van je huis. Zo’n soort tuin.

En dan nu to the point:

Alhoewel we ontzettend blij zijn met onze tuin, hebben we het gevoel dat er toch wel iets mist. Het kunstgrasveldje is fantastisch, maar is nog wel een beetje saai zo. We zijn op zoek naar iets waarmee/waarin/waarop/waaronder/waarnaast de kids zich heerlijk kunnen vermaken én er mooi uitziet. Tja, het oog wil ook wat!


Boffen wij even dat MOMspiration.nl’s partner Special Pink contact met ons opnam om te vragen of wij mee wilden denken over een nieuw op de markt te brengen houten speelhuisje… Nou en of wij dat wilden! Dat zijn wel hele toffe dingen om over te brainstormen!

En het is gelukt: Creatieve alles-kunner Jelle heeft een ontzettend gaaf houten speelhuisje gebouwd! Helaas, helaas, helaas moeten de nieuwsgierigen onder ons eventjes geduld hebben, want het resultaat blijft nog geheim. Morgenmiddag krijgt Pippa de primeur. Nadat Jools zwaar verwend is met een houten keukentje én boomhutbed Sjors, is het nu de beurt aan haar om in de (houten) watten gelegd te worden. Wat een plezier zal ze hier samen met haar zus mee/in/op/onder/achter/naast/van beleven…

We houden je op de hoogte!

logo

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: