Lief, Leuk & Eigen geboortekaartjes WINactie

Hoera! We hebben weer een supertoffe winactie!  Dit keer voor mama’s (to be) die een kindje op komst hebben en nog geen geboortekaartjes hebben besteld. Het allerleukste aan deze actie is dat je helemaal zelf mag kiezen hoe je het gewonnen bedrag besteedt op de website van Lief, Leuk & Eigen. Neem dus gauw een kijkje op deze website om te zien wat voor Liefs, Leuks & Eigens je via hen kunt laten maken. Ennuhhhh… Een proefkaartje (of zelfs 2!) kun je helemaal gratis bestellen! Toch fijn om je creatie eerst even in het echt te bekijken voordat je de echte bestelling doorvoert…

Over Lief, Leuk & Eigen

Lief, Leuk & Eigen ontwerpt en levert al ruim 12 (!) jaar geboortekaartjes. De basiscollectie is makkelijk zelf op te maken en te bestellen. Direct vanuit je luie stoel, 7 dagen per week en 24 uur per dag! En wil je iets speciaals of enkele ontwerpen samenvoegen? Dan kan dat natuurlijk. Dan wordt je kaart speciaal voor jou aangepast (kijk hiervoor eens even op de pagina Kaartje op maat). Ze denken met je mee, vertalen je wensen zo goed mogelijk en zorgen ervoor dat de klant prachtige kaartjes zal ontvangen. Lief, Leuk & Eigen staat voor de juiste kleuren en kwaliteit en leveren graag een topproduct met goede service!

20 Unieke collecties

Met de uitgebreide collectie van 20 collecties vind je zeker iets naar wens. Ze zijn er trots op dat ze zoveel leuke illustratoren een platform kunnen bieden. En heb je toch wat anders in gedachten? Bel of mail dan. Ideeën genoeg!

De winactie!

MOMspiration.nl presenteert met trots de inhoud van de Lief, Leuk & Eigen geboortekaartjes WINactie:

  • De gelukkige winnares mag twv € 225,00 geboortekaartjes uitzoeken. Dit komt neer op 100 geboortekaartjes, op standaard papier, inclusief enveloppen en verzendkosten. Omdat het om één bedrag gaat, heeft de winnares zelf de keuze hoe ze dit bedrag wil besteden. Je zou kunnen kiezen voor een lage oplage met luxe papier, of juist een hoge oplage zonder enveloppen. Er kunnen eventueel ook nog adresetiketten en sluitstickers erbij
  • De winnares krijgt voor dit bedrag een eenmalige actiecode, die ze kan gebruiken bij de echte bestelling.
  • Bij Lief, Leuk & Eigen kan iedereen een gratis proefkaartje bestellen, dus je kunt nu al wat gaan uitproberen!
  • Lief Leuk & Eigen heeft 6 mooie papiersoorten in het assortiment. Ook extra dikke soorten. Ze zijn heel trots op onze Klassiek extra dik. Dat voelt bijna aan als karton!
  • Bij de DIY collectie kun je zelf aan de slag. Leuk om te doen. Maar heb je hulp nodig? De professionele vormgevers kijken graag met je mee.
  • Wil je een ontwerp op maat? Ook dat kan. Lief, Leuk & Eigen vindt dat een geboortekaartje persoonlijk moet zijn.

Verliefd op je kindje, verliefd op je kaartje.

HOE kun je deze gave prijs winnen??

1: LIKE MOMspiration.nl & Lief, Leuk & Eigen op Facebook en volg ze op Instagram (momspiration.nlliefleukeigen) –> Alleen wanneer je Instagram hebt natuurlijk… Zo niet: no worries! 

2: LIKE het bericht over deze actie op Facebook

3: Plaats in een comment wanneer je uitgerekend bent én welke collectie(s) jij tof vindt van Lief, Leuk & Eigen. Zonder al te veel te verklappen, want het moet natuurlijk nog wel geheim blijven hoe je kaartje er precies uit komt te zien!

4: Kijk op Zondagavond 12 juni op MOMspiration.nl om te zien of jij die geluksvogel bent die gewonnen heeft!!!

 

MOMspiration.nl’s favorietjes:

 

 

FDE1E48B-9B72-4AE3-8CCC-971B3B6F6CB1

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

2 reacties op ‘Lief, Leuk & Eigen geboortekaartjes WINactie

  1. Wat zouden we dit graag willen winnen! Laatst al een keertje een labelkaartje gemaakt als proef op de site. Zo leuk en origineel 😍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: