Spoedcursus: Relax Modus Aaaaannnn

Zo goed als iedereen kijkt bijna het hele jaar uit naar vakantie. Maar wanneer het dan eindelijk zover is, vinden veel mensen het lastig om te ontspannen. Om hun werk los te laten, telefoon uit te zetten en volledig te genieten van het hier en nu. Hier zijn 7 tips om de knop om te zetten: Relax Modus Aaaaannnn! 

  1. Zet al je zintuigen een standje hoger. Kijk, ruik, voel, hoor en proef als een God(in) in Frankrijk. Of ergens anders natuurlijk. 
  2. Slik je geklaag in. Laat de Zeurpiet thuis. Veel gezelliger! 
  3. Zet je telefoon zo veel mogelijk uit. Schiet foto’s met een ‘echte’ camera. Ga maximaal een kwartier per dag online wanneer je het echt niet kunt missen. 
  4. Doe je horloge af. Denk lekker even niet na over welke dag of tijd het is.
  5. Bepaal per dag wat je gaat doen. Of juist niet gaat doen. Plan in ieder geval niet alles helemaal vol en doe alleen waar jullie op dat moment zin in hebben. 
  6. Maak je niet druk om hoe je eruit ziet. A smile is the best outfit you can wear! 
  7. Laat je thuis-ritme los. Andere eet- en slaaptijden? Dat kunnen je kids heus wel aan hoor! En thuis komt het ook wel weer goed daarna. Chilllll!

Enjoy the flowwwwww!Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: