Vakantie-Uitput-Tip

Twee kleine kids in 1 slaapcabine van een tent. Dat vráágt om een perfecte voorbereiding en organisatie. Vannacht is de 3e nacht in deze ‘situatie’ en aldoende leert men. Ook de meiden raken steeds wat gewender aan het geluid van ritsende tent’deuren’ en het idee dat we alle vier heul heul heul dichtbij elkaar slapen. Heerlijk kneuterig, maar ook dus zeer geluidsgevoelig! 

Nu hadden we bedacht dat we ze gewoon zó moe maken dat ze er vanaf een uur of 20.30 wel 12 hele uren van bij moeten komen tijdens een diepe diepe slaap. En laat er nu net een superleuke trampoline vlak naast onze tent staan! Tel daar een hele zonnige dag zwemmen, spelen en een eetfeestje met leeftijdsgenootjes bij op en je hebt 2 kids binnen no-time in dromenland. 

Kunnen wij fijn nog een wijntje + goed gesprek + boek doen voor de tent. Zoals dat ware kampeerders betaamt. 
The morning after: 

Ja hoor! Vanochtend werden we alle vier uitgeslapen en wel om 8.45 uur wakker! Nu is het al een graad of 30, dus we gaan lekker afkoelen in een meertje in de buurt. 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: