Iets Met Aapje Rijden & Zusje Plagen

Voor 12 Euries kregen wij (Thaddeus, Jools, Pippa et moi) bij een soort van restaurant/manege vandaag een half uur lang een pony mee. Zo van: “Hier heb je er eentje, veel succes.”

Loop je dan. Ergens op een landweggetje in Zuid-Frankrijk. Wie nu precies wie aan het lijntje hield weten we niet, maar het was een waar avontuur voor ons alle vijf. Choco (onze uitlaatpony) incluis.

img_9195

Er werd nog gevraagd door de mevrouw van de manege of we 1 of 2 pony’s mee wilden voor onze meiden. Nou, eentje leek ons wel genoeg. Pippa (1 jaar) zou er vast niet langer dan een paar minuutjes op willen zitten. Dat bleken we compleet verkeerd ingeschat te hebben. Mevrouw wilde er niet meer af. Als een volleerde Anky glom ze van oor tot oor. “Aaaaaaapppp! Kijk! Aaaaaap!!! Aai, aai, aaien! Aap aaien!”

Je zou toch denken dat na zo’n toffe dag (we waren immers ook al naar Aqualand in Cap d’Agde geweest) de meisjes de rest van de middag superlief zouden zijn en daarna rustig zouden gaan slapen. Helaas pindakaas. Het geduld van papa en mama werd maximaal op de proef gesteld door onze peuterpuber en mini-mensje dat opeens wel heel snel groot aan het worden is.

DSC_0571
Typisch gevalletje van zusje pesten…..
DSC_0579
“Dan pik ik jouw sandalen!”

DSC_0552

img_9174
Thank Goodness voor de iPad….. Nijntje op repeat!

 

DSC_0515
Van een goed bord pasta wordt Pippa heel gelukkig

DSC_0518

DSC_0537
En met een lekker ijsje maak je dit meisje heul heul heul blij

 
DSC_0588

It’s a good thing they’re so damn cute!!!

Nadat wij onze toppers EINDELIJK in slaap hadden gekregen konden we nog even heerlijk genieten van de zonsondergang op Domaine Saint Paul Le Marseillais die tijdens verschillende stadia werkelijk alle kleuren van de regenboog aantikt.

img_9186img_9178

 

 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: