Tijd voor een nieuw avontuur: MOMspiration On Tour Part 3

Vandaag namen we afscheid van het prachtige Domaine Saint Paul Le Marseillais. Als een God en drie Godinnen hebben we belachelijk genoten. Van onze bizar mooie kampeerplek tussen de wijnranken, de heerlijke sfeer, het mooie zwembad en de fijne mensen op het Domaine en de leuke uitjes die we hebben gemaakt naar stadjes, Aqualand en het strand van Cap d’Agde. 
Gisteren brachten we op aanraden van eigenaresse Marit een bezoek aan het stadje Pézenas. We hebben een superleuke wandeling gemaakt door het historische centrum en hebben natúúrlijk gesmikkeld van ijsjes en macarons! 
 

Jools wilde graag nóg langer luisteren. Het was ook echt zo mooi!
Matching sunnies. Volgende week dezelfde trainingspakken.

Vanochtend was het tijd voor afscheid van ‘Marit’s Vakantie’ zoals Jools dat noemt. Jools en Pippa wilden nog héééél graag goed knuffelen met hun nieuwe beste vriendje Olle. Olle is bruinharig, heeft lange oren en balkt. 

Doei Olle!

Na 4,5 uur rijden zijn we aangekomen in de Pyreneeën op camping Natura Pyrenees op de Frans-Spaanse grens. MOMspiration On Tour Deel 3. En…. Het regent…! Mweehhhhhhh!!! 

We hebben de taken verdeeld. Thaddeus is Chef Tent en ik ben Hoofd Kids Entertainment. Even bikkelen en dan kunnen we morgen weer van het zonnetje en onze mooie tent genieten. 


Heb ijsjes, de iPad en pretzels in de strijd gegooid aangezien we allemaal een beetje gaar zijn van de autorit en hier in de allerkneuterigste receptie van deze camping. Koala Brothers en Pop Up ijs to the rescue!!!! 

Jools vond het maar raar dat we niet konden zwemmen: “Het maakt toch niet uit dat het regent, want van zwemmen word je ook nat.” Little Miss Sunny Side Up!

 

Twee uur later:

Chef Tent heeft zijn missie voltooid.

En nu…. Zzzzzzzzzzzz!!!! Midden in de Pyreneeën, met het geluid van de regen op het tentdoek en de stromende rivier checken wij uit…

Night Night!

PS: Wij zijn zooooo blij met onze prachtige tent van LIV-outdoor. Het is de Soilera Tavorite, het huismerk van deze mega outdoor shop. De meiden waren helemaal door het dolle dat we weer in onze eigen tent gaan kamperen. Gezellig met z’n viertjes bij elkaar met eigen spulletjes. 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: