LIVing in the moment

De tijd lijkt wel stil te staan. Zo lekker traag kruipen de minuten voorbij. Hoe dat komt? We zijn inmiddels experts geworden in het ‘slow downen‘. Na al bijna een maand op reis te zijn hebben we geen flauw benul van dag of tijd. We plannen niets vooruit en doen alleen maar waar op dat moment zin in is. Alleen maar bezig met elkaar en het leven in het moment. Klinkt behoorlijk zweverig, maar het is me toch een potje heerlijk! 

—- Behalve wanneer…. (lees de extra info onderaan de blog) —- 

Het kamperen en vooral het lekkere kneuterige ervan bevalt ons heel heel goed. Zelfs afwassen is gezellig. Natuurlijk heeft het ook z’n nadelen (kan geen rits meer horen, een eigen schone wc dichtbij zou heel fijn zijn en bij onweer ben ik toch veel liever in een huis), maar over het algemeen zijn we zwaar fan. Dat buitenleven is vooral een supergroot voordeel. Je hoeft in principe nergens heen om het de kids naar de zin te maken, want in en om de tent is zoveel te doen. Wat het dan gelijk weer ook erg relaxed voor de ouders maakt. 

Zelfs in het op- en afbouwen van de tent zijn we best handig geworden. Zo moeilijk is het gelukkig niet, want onze Soilera Tavorite van LIV outdoor is prima in je eentje op te zetten. Wat assistentie is altijd prettig natuurlijk, maar zo kun je de taken (Chef Tent & Chef Kids) mooi verdelen. We zijn een echt topteam zo samen! 

Op dit moment kamperen we op een wel heel bijzonder plekje. Dat waren de andere 3 overigens ook, maar ze zijn alle 4 zo geweldig anders: bos, wijngaard, bergen en dan nu het strand. Vanuit bijna ieder raam van de tent zie je de zee en er is alleen een hekje dat tussen ons en het strand in staat. Bizar toch?! 


We staan op Camping Indigo Noirmoutier in de Vendée. Het is op een schiereiland op ongeveer 5 uur rijden van Parijs. Naast het feit dat er hier die toffe ‘eilandsfeer’ heerst zijn er ook leuke dingen te zien en doen. 

Zie hier wat wij de afgelopen dagen allemaal hebben beleefd: 

​​​​
LIVing in the moment. LIVing my life. Easy ’n Breasy. -Jason Mraz- 

Extra informatie: de hoge pieken van Jools haar peuterpuberteit mogen wat mij betreft wel wat sneller voorbij gaan. Doe mij een dubbele shot GEDULD s’il vous plait! 


Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (32 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening. 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: