Ook Tijdens De Vacance: Mom In Balance!

Gezien het feit dat er 1kg Nutella, 60 (witte…) baguettes, 2 maxi-pakken Kiri, 20 ijsjes, een stuk of wat flessen wijn, bakken friet en een fijn aantal gaufres (wafels) avec chocolat et chantilly doorheen zijn gegaan tijdens een maand lang MOMspiration On Tour De France, móést er wel íéts tegenover staan om deze keiharde cijfers tegenwicht te bieden. Gelukkig is de zin om in actie te komen er zo goed als altijd, maar is de drempel helaas toch vaak te hoog. Minimaal 1 á 2 keer per week per vakantie reserveer ik voor een lekkere work-out die tegelijkertijd zorgt voor de benodigde mama-me-time. De blikken van de vakantiegangers die mij hoogstwaarschijnlijk voor fou verklaren kunnen me absolument niet schelen. Grappig juist! 

Hoe simpel en toch doeltreffend kan het zijn? Een kilometer of 6 hardlopen, 50 ‘box’jumps, 50 push-ups op verhoogd vlak, 1 minuut wall-sit, 50 cross body mountain climbers en 25 handstanden. (Minder is natuurlijk ook prima! Doe vooral wat goed voelt voor jou.)

LOVE IT! Compleet andere omgeving: dat sport net even lekkerder! 


Ben jij ook actief tijdens je vakantie! Of is jouw actieve hoogtepunt de wandeling van en naar je ligstoel? 

Samen met het hele gezin actief zijn is ook super leuk. Wij houden van heerlijk heftig hiken! Kinderen in de rugdrager en gáán. Je moet wat over hebben om in zo’n prachtig (IJSkoud) bergmeer op 2000 meter hoogte te kunnen plonsen/skinny dippen/pootje baden….

Wist je dat Mom in Balance deelneemsters tijdens hun vakantie ook mee mogen doen met de work-outs op de vakantiebestemming? Dan hoef je niet helemaal zelf je work-out te verzinnen en kun je samen met andere moms lekker sporten. Check van te voren of ze in de buurt plaatsvinden en geef je op bij desbetreffende trainster! 

​​

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (32 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening. 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: