Wanneer om 3 uur opstaan superduperleuk is!

Er zijn weinig redenen die ik kan bedenken die ertoe bijdragen om met een dikke vette glimlach om 3 uur ’s nachts wakker te moeten worden. Ja, de nachtelijke voedingen met de mini’s waren de eerste periode heerlijk lief en schattig. En ja, gekke gesprekjes met een slaapdronken peuter zijn zo nu en dan hilarisch. Maarrrrr….. Wanneer de wekker gaat omdat je een paar uur later met je lieve vriendin naar Samos vliegt om daar 5 dagen te mogen genieten van mama-me-time zorgt ervoor dat ik op zo’n tijdstip belachelijk enthousiast m’n bedje uitspring.

Zien hoe onze trip tot nu toe is gegaan?!

(Warning: kan zéér jaloersmakend werken…)

Mensen. Dit is zo bizar. We zijn pas een halve dag op pad en genieten zo intens van dit idiote niets doen: niets hoeven en niets moeten. De vraagstukken van de dag zijn: tukkie doen in de zon of schaduw/Paolo Nuttini of Jason Mraz/magazine of boek/strand of zee/bier of wijn.

We hoeven voor niemand te zorgen behalve onszelf. Opletten of er niemand zich bezeerd, kleine guppies geen dingen grijpen die niet voor kinderhanden bestemd zijn of zorgen dat er voldoende gezond eten bij iedereen naar binnen gaat: voor eventjes staan we op standje uit. Dat is me toch een potje vreemd. Daar moeten we nog behoorlijk aan wennen. Gaat vast lukken.

Wat goed meehelpt om compleet te ontspannen: Het is hier te mooi. Wij begrijpen helemaal waarom Eliza linksaf sloeg.

Voor nu: peace out! Ga efkes voor een een Griekse after-lunch-dip siësta in m’n prachtige slaapkamer met uitzicht op zee.

Hè. Wat een rotleven!

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (32 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s
Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: