De SPETTERENDSTE verjaardag ooit!

Lieve lieve allemaal. Superduperthanxxxxx voor alle telefoontjes, lieve berichtjes via WhatsApp, FB, Instagram, email, LinkedIn én niet te vergeten de eeuwenoude, doch altijd ontzettend fijne post gewoon keihard in de brievenbus. LOVED it!

De 4 winnaars van de BirthYAY GiveaWAY DAY worden op donderdag 18 augustus bekend gemaakt, dus houd de site iedere minuut van de dag in de gaten. Deze dag is ook gelijk weer de eerste werkdag op de Internationale School, dus dat zal ergens rond het middaguur worden dat de goudeerlijke loting plaats zal vinden onder toeziend streng oog van mijn collega’s.

Mocht je nieuwsgierig zijn hoe keihard ik dit jaar m’n nieuwe levensjaar ben in geknald, dan zijn hier ‘een paar’ vrolijke kiekjes van 4 dagen feest.

Hapjes & Drankjes met m’n allerliefste babes: Californian Gurl Heidi, Dublin Chick Margie, Saffa Mama Kate & North Carolina y’all Erin. Eindelijk waren we weer eens met z’n vijfjes bij elkaar en zoals altijd is het dan een dolle boel…. Sorry mede-restaurant-gangers! 
Picknicken in het Amsterdamse Bos. Hebben we niet het allerschattigste neefje??? Hi Mason!!
img_6108
Auntie Heidi & Pips
M’n leuke broertje!!!
Zo gezellig dat Cory & haar Mason er ook waren. Cory gaat deze week na heeeeel lang zwangerschapsverlof weer aan het werk. Spannend!
Met m’n schone zussie Cindy & lieve vriendin Kelly
Love you Saartje!
Ohhhh die gekke mama’s….
Newwwww arm & ear candy…. Zo blij met alle lieve, leuke, mooie, lekkere en handige cadeautjes. Thanxxxx!
Feest in het zwembad en papa Thaddeus had speciaal voor ons het ontbijt én deze snackbox ’s ochtends vroeg klaargemaakt. Lief!!!
Met Pippa is het altijd feest
THE look van een peuter….
Die kort daarna een heerlijke lunch serveert vanuit haar eigen speelkeuken
Mmmm verse muntthee
BBQ middenin het centrum van Haarlem bij onze lieve vrienden Jonne, Daan & Olle

Feestdag in Scheveningen met onze Besties Belle & Lobke
We zagen Ferry Weertman en Marit Bouwmeester goud winnen vanaf de Olympic Experience. Ennnn de handbalvrouwen winnen ennnnn de volleybalvrouwen ook. Wij brachten vast geluk!
Lekker sporten op de Samba beats
Dit was de allerleukste verrassing ever… Op m’n échte verjaardag om 9 uur lagen Jools, Pippa en ik nog heerlijk te slapen (en bikkel papa Thaddeus was aan het werk), toen ik opeens iemand ‘Happy Birthday hoorde zingen vanuit de keuken. Dat is gek wakker worden! Stond opeens lieve vriendin Elles in ons huis met taartjes, ballonnen, hoedjes en kaarsjes. Dat is geweldig wakker worden en voelde mij gelijk helemaal jarig! Thanxxxx allerliefste vriendinnetje!!!
Waterfeest in de tuin. Pippa regelt het wel. 

 

Gekkigheidjes
Op naar Egmond aan Zee om mijn verjaardag te vieren met m’n papa en mama aka opa Ruud en oma Marijke
Ik zei het toch? Het was een spetterend feest! 
Mijn papa en z’n middelste kleinkind Pips
Oma Marijke en Jools hadden het razend druk met onder- en bovengrondse dorpen bouwen
Handig zo’n box
Opa en z’n pronkies
Dit is zooooo genieten…. 
Even goed de toet poetsen voordat we aan het diner gaan beginnen….

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “De SPETTERENDSTE verjaardag ooit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: