Nou zeg. Was dat even lang geleden.

Voor iemand 1,5 jaar lang zo goed als dagelijks een nieuwe blog postte, is bijna een week radiostilte wel heul heul lang. Maar ik zal je vertellen: Het voelde damn gooooooodddd! 

Op dit moment zitten wij met ons gezin in zo’n heerlijke flow. We zijn helemaal heppie, gaan vol op in elkaar en onze familie en vrienden én hebben een mooie baan waar we met passie, liefde en energie veel tijd aan besteden. Daarnaast vind ik bloggen helemaal heerlijk, maar het moet niet ten koste gaan van wat voor mij allerbelangrijkste is: relaxed en blij leven met de leuksten en de liefsten. 

Het fijne aan MOMspiration.nl is dat ik alleen opdrachten aanneem en blogs schrijf wanneer ík daar zin in heb, denk dat het bij mij en in ons leven nu past. Komen er drukkere tijden aan? Dan neem ik even pas op de plaats. ‘Nee’ zeggen (b)lijkt steeds beter te gaan en belangrijker te worden. Less is so much more.

Al doende leert men!

Slowwwww down en alleen doen wat je leuk vindt en blij van wordt is wat de klok slaat. Geen gekke druk op jezelf leggen of stressen. Zo zonde van je tijd en energie. En vanochtend is daar het perfecte voorbeeld van: Ben een uur eerder opgestaan om heerlijk relaxed wakker te worden en voor jullie in de spreekwoordelijke pen te klimmen. Want van schrijven en jullie word ik helemaal blij!

Er zitten ideeën in m’n hoofd die ergens deze week zwart op wit komen: “Brief aan de stoere papa en mama in het restaurant” en “Opvoeden? TE moeilijk!” Efkes geduld nog, want wil eerst Jools haar ‘The Third Year’ fotoalbum afmaken voordat ze volgende week 3 (!!!) wordt.

Hele fijne dag lieve knapperds!!!

(oh, nu moet ik nog opschieten ook, want anders kom ik te laat… Hahahaha so far m’n goede no stressssss en slowwww down voornemens!!! Doooeeeeeiiii!)

 

PS: We hebben zulke leuke dingen gedaan de afgelopen tijd… Artis (want neefje Mason werd 1 jaar), persvoorstelling van Bridget Jones’s Baby + diner, fietstocht, duinrun, paardrijden, lekker spelen in de tuin met het gave speelhuisje, lunchen bij Yoghurt Barn en gymmen bij The Little Gym. LOVED it allllll! En deze foto’s nemen mij weer even lekker mee terug:

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Nou zeg. Was dat even lang geleden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: