Bridget Jones’s Baby aka Mark Darcy vs Dr McDreamy

Als twee Mommies On The Loose namen vriendin Elles en ik onderuitgezakt plaats in de heerlijke bioscoopstoelen van Universal in Berghaus Plaza in Amsterdam. Namens Kiddowz mochten wij naar de persvoorstelling van Bridget Jones’s Baby. Al de hele week hadden we dikke voorpret, want een vervolg op de eerste twee delen droge oma-onderbroekenlol…???? YES PLEASE!!!

img_8976-1

Kan mij nog zo goed herinneren dat de eerste film van Bridget Jones in de bioscoop kwam. Dat Renee Zellweger bijna 10 kg aan moest komen én een Brits accent moest aanmeten. Dat dé vraag van 2001 was: “Ben je voor mr Darcy of Daniel Cleaver?” En dat een van mijn beste vrienden die dvd 3 jaar lang van de bibliotheek leende, wij dus 3 jaar lang iedere week wel een keertje Bridget Jones keken én hij met het geld van de boete wel 50 films had kunnen kopen.

Bridget heeft om deze redenen altijd al een speciaal plekje in mijn hart gehad.

En nu wordt ze mama!!! Go Bridge! Eindelijk wordt de wens van je eigen ouders vervuld. Of niet?? 

Eindelijk een rustig en stabiel gezinsleven! Of niet??

Eindelijk niet meer single! Of wel??

Met andere woorden: Ga het beleven. Deze fillum MOET je zien. 

En excuses voor onze medebioscoopgangers/journalisten/bloggers. Misschien hebben we ietwat te hard gegierd van het lachen. En gesnikt als emotionele, uh ja moeders. En weer gegierd. Uhhhh…. We hebben dus in ieder geval uitbundig genoten!!! (inclusief beschuit met muisjes én prosecco)

Met wie zou jij wel een beschuitje (met of zonder muisjes) willen eten? Mark Darcy of Jack Qwant/Dr McDreamy/Patrick Dempsey?

bridget-jones-baby-character-posters-1466671589

 

 

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_4118

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Bridget Jones’s Baby aka Mark Darcy vs Dr McDreamy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: