Liefs vanaf Texel!

Och och och. Wat een feest is het toch om op Texel te zijn. Voor groot en klein: er is zóveel leuks te doen, zien en beleven. En je verblijf lijkt altijd véél te kort.

Wij zijn een lang weekend met de familie weg ter ere van oma Monique haar 60e verjaardag. Dit is ons cadeau voor haar. Prachtig om te zien hoe iedereen helemaal opgaat in het simpelste en fijnste wat er is: gewoon lekker samenzijn. En dan ook nog in zo’n bijzondere omgeving… De natuur op Texel is te mooi en het eilandgevoel is errug fijn!

Hier zijn 5 TOPtips om optimaal van Texel te genieten:

 1. Verblijf op Landal Sluftervallei
  Helemaal heppie met onze villa in de duinen! Schoon, modern, stijlvol en kindvriendelijk ingericht. Leuke speeltuinen, uitgebreid animatieprogram en ander vertier vlakbij. Ennnnn Bollo. Bollo de Beer. Jools, Pippa & neefje Moos zijn helemaal in love met Landal’s mascotte. Zolang hij maar niet te dichtbij komt, want dan rollen de tranen en issie toch best groot en eng. 
 2. Ecomare
  Al bezoek je Ecomare voor de 4e keer, het blijft interessant. Al hoor je de verhalen van de dierenverzorgers over de bruinvissen en zeehonden, het blijft mooi om hen zo passioneel te horen praten. Al aai je de roggen voor de 4e keer, het blijft spannend!
  Ecomare is en blijft een ware belevenis die je niet mag missen wanneer je op Texel bent! 
 3. Strandpaviljoen Paal 17 
  Lekker eten, goede service, prachtig uitzicht en fijne sfeer. Leuk om in combinatie met Ecomare te doen.


 4. Restaurant de Robbenjager
  Oh, die speelhoek! Yes! Dan heb je natuurlijk al gelijk dikke punten gescoord bij ons. Laten nu ook de spare ribs, kipsaté, scholfilet en kinderpasta heerlijk smaken en je hebt een gouden combinatie. Oh ja én de vuurtoren ligt op loopafstand.
   
 5. Sportief type of niet: de duinen nodigen gewoon uit tot wandelen of hardlopen. Och och och, wat geeft het een geweldig gevoel om zo de dag te beginnen en de zon op te zien komen omringd door een bizar mooi landschap. De dauw nog op de duinplanten alsof er een kleedje overheen ligt en naast letterlijke en figuurlijke vroege vogels hoor je verder he-le-maal niets. Te fijn. 
  Een squatselfie VALT nog niet mee!

  Run Mama, RUN!!!!

 

Neeeeeeee!!!!! We willen nog niet naar huis! Texel, je bent veel te leuk! Er zijn nog zoveel dingen die we hadden willen doen en zien….. Zoals: de Bierbrouwerij, IJsBoerderij, het Juttersmuseum, de vuurtoren beklimmen, etc, etc….

Nog een aanrader om in te verblijven: B&B De Smederij in de Cocksdorp. Wat een gave kamers hebben ze daar en dat ontbijt…..

Tot gauw dus, mooi eiland!

 

 

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_4118

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: