Laat het alsjeblieft GAUW herfst en winter worden.

Vorige week is m’n bestelling van Sans-Online binnengekomen. Met de allerleukste jurkjes, een legging, spijkerbroek, winterjas en warm vest. Moest mij zwaar inhouden om niet ook 20 tassen en nog meer gave winterjassen te scoren, maar heb mij een soort van netjes gedragen. Wanneer ik shop, denk ik zoveel mogelijk in combinaties. Scheelt een hoop centen en is daarnaast ook lekker overzichtelijk in je kledingkast!

DUS:

Weg met dat mooie weer. Weg met die korte broeken, luchtige hemdjes en fladderende rokken. DOWN DOWN DOWN met de temperatuur. PLEASE!
Grapje. Dit is de beste september ever. Ben er helemaal in de wolken mee. Wie niet? Heerlijk toch? En als het ‘straks’ echt herfstig wordt, dan ben is mijn garderobe er in ieder geval helemaal klaar voor!

Wil je weten wat mijn lekkere warme buit is?? Check this out:

jdycase-34-zip-dress-swt-15126309-jacqueline-de-yong-jurken-sky-captain
Zip Dress Sky Captain – Jacqueline de Yong E22,99

 

jacqueline-de-yong-leggings-jdylaila-black-leggings-5-jrs-15123666-black-45000430
Leather Look Leggings Black – Jacqueline de Yong E19,99

 

 

jacqueline-de-yong-jurken-jdygetty-l-s-dress-jrs-15123521-black-getty-aztek-35000675
Black/Getty Aztec Dress – Jacqueline de Yong E21,99

 

jdyskinny-low-waldo-biker-ankl-jeans-15121396-jacqueline-de-yong-jeans-medium-blue-denim
Biker Ankle Jeans Blue Denim – Jacqueline de Yong E34,99

 

vmcurl-long-fake-fur-jacket-lcs-10161534-vero-moda-jassen-oatmeal
Long Fake Fur Jacket Oatmeal – Vero Moda E49,95

 

 

‘Helaas’ heb ik dus nog niet de gelegenheid gehad om deze heerlijke blijmakers te dragen, maar als het weer over een dag of wat om gaat slaan dan komt Johan Cruijf zijn uitspraak “Elluk Nadeel Heb Ze Voordeel” helemaal van pas!

PS: Jools is helemaal verliefd op de Fake Fur Jacket… Ze zegt dat hij net zo zacht is als Rob de Beer, haar favoriete knuffel. Totdat het weer straks kouder wordt fungeert mijn nieuwe jas als Jools haar blankie in het speelhuisje in de tuin. Cute!!!

Over de schrijfster van dit artikel

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops (31), mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen.

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_4118

 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: