‘NEXT eten & drinken’ – Bataviahaven Lelystad

Wat is er leuker dan lekker lunchen met je vriendinnen? Juist! Lekker lunchen bij restaurant Next in Bataviahaven mét je vriendinnen! En hier kun je je kids met een gerust hart mee naar toe nemen. Een kindvriendelijk restaurant vlak naast Bataviastad. Super gezellig, met een mooie uitstraling en een huiselijke sfeer.

Next heeft een prima menukaart met lekkere en gezonde gerechten. Een lekker broodje scharrelkip of een heerlijke verse tomatensoep kun je hier zeker nuttigen. Maar dat niet alleen: Next heeft een heus speelparadijs! De kinderen kunnen heerlijk spelen, klimmen en klauteren terwijl jij je wijntje drinkt en bijkletsen met je vriendinnen. Daarnaast hebben ze kindergerechten om je vingers bij op te smikkelen.

En nog leuker: de hele maand november eten de kinderen gratis bij Next!

Je kunt gratis parkeren naast het restaurant. Dat maakt het wel makkelijk wanneer je met je kids en kinderwagen naar Next wilt. Zéker de moeite waard om een bezoekje te brengen.

Enjoy!

454592_65018

Volg NEXT op Facebook om op de hoogte geworden gehouden van interessante nieuwtjes en acties. 

4f7dd660-32a4-417b-85fc-62d961c608a5

 

Over de schrijfster van dit artikel

Wie ben ik?

Ik ben Tessa Bonhof, getrouwd met Henk en moeder van een temperamentvolle dochter Lauren. Girly number 2 is on her way! Ik ben een enorme positieve levensgenieter die volop in het leven staat en alles met beide handen aanpakt. Ik geniet van de grote en kleine dingen en ik ga graag op pad om nieuwe dingen te ontdekken. Verder probeer ik balans te vinden tussen gezin, werk en sociaal leven en dat is soms nog best een kunst! Samen maken we van iedere dag een feestje.

14681690_10157521619575212_5895254587241974261_n

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: