Vaak moe = sloom = nul energie? Lees dit! 

Bijna iedere (jonge) moeder of vader herkent het gevoel van chronisch vermoeid zijn. Je vraagt jezelf regelmatig af:

WAAR is m’n energie gebleven???

Maar vooral:

Hoe ga ik mij ooit weer m’n oude vertrouwde energieke zelf voelen???

Het grappige aan DE oplossing hiervoor is dat het precies het tegenovergestelde is van wat je het liefste zou doen tijdens je welverdiende me-time. Wanneer de kids op bed liggen is crashen op de bank + Netflix + Instagrammen zoooooooo verleidelijk. Oh zo verleidelijk. Maar ook oh zo slecht voor je energielevel.

DE oplossing is om jezelf een schop onder de kont te geven en even lekker te bewegen. Een rondje wandelen of rennen, een sportles (bij Mom in Balance!) of een workout in de woonkamer (BillenBenenTrainen). Daarna voel je je zo trots en voldaan en voelt die bank nóg lekkerder onder je gespierde billen!

Run Mama, Run!!!! Go Papa, Go!!!!


Oh en wat écht helpt = mooie én fijne én goede sportkleding. Als voormalig topsportster en nu nog steeds lekker fanatieke ‘jonge’ hond heb ik dat door de jaren heen wel geleerd. Check dit jasje van The North Face: superlicht en houdt wind en regen tegen. Is ook zelfs zo klein op te vouwen dat het past in de eigen zak. Nice!

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (2,5) en Pippa (1) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_4118

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Vaak moe = sloom = nul energie? Lees dit! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: