Lief kassameisje van de Albert Heijn: DANK JE DANK JE WEL!

In m’n smoezelige joggingpak waar ik al de hele dag mee in bed lig, ziel onder de arm, Mr. Griep hamerend op m’n kop, opgepoetste tanden, ongekamde haren en dikke zwarte kringen onder waterige brandende ogen hobbelde ik vanmiddag de Albert Heijn door. Missie: zo snel en ongezien mogelijk een zo gezond mogelijke kant-en-klare avondhap scoren.

Check, check, dubbel check.

Met de pompoen-geitenkaas couscous in de ene hand en een reep Tony’s Chocolonely in de andere (karamel zeezout, what else?) kwam ik onderweg naar de kassa de La Tulipe wijn van Ilja Gort tegen die daar blij in de bonus stond te staan. Nu staat wijn voor vanavond nog efkes niet op het beat-the-griepprogram, maar van het weekend zal het vast van pas komen.

Dus daar stond ik dan. In de rij bij de kassa. Een tikkeltje afwezig en verkerend in m’n eigen bonkende wazige bubbel. Nog nét heb ik een soort van door dat mijn spulletjes worden gescand en ik dus aan de beurt ben. Met moeite pers ik er een goedmiddagje uit.

En dan vraagt ze iets. Eerst versta ik haar maar half en vraag:

“Sorry, wat zei je?”

En ze herhaalt beleefd: “Mag ik je ID zien?”

En opeens, OPEENS  verdwijnen alle donkere kringen, snotterige neusgaten, baksten en hamers als sneeuw voor de zon en voel ik mij kiplekker. Een lekker jong, gezond en strálend kippetje.

Trots laat ik m’n ID zien. Heb nog net het voddige roze rijbewijs niet meer, want dat was eigenlijk nog leuker geweest.

Samen met Ilja en Tony verlaat ik met een rechte rug, een dikke vette smile mijn geliefde Appie en loop de stromende regen in alsof het een rode loper is.

Lief lief kassameisje: Baia Dankie to the moon and back voor deze heerlijke energie boost!!!!

img_4685

PS: Over rode lopers gesproken… Nog maar 7 nachtjes slapen en dan is de VIVA400 Award Show! Niet normaal veel zin in en superdupertrots om daar als genomineerde naar toe te mogen gaan!

 

Over de schrijfster van dit artikel:

Annette de Graaf (33 jaar) is vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops, mama van dochters Jools (3) en Pippa (1,5) en woonachtig in Nieuw Vennep. Zij is naast lerares Nederlands en Engels op de Internationale School van Amsterdam ook eigenaresse van MOMspiration.nl; een blog voor (wannabe) heppie mama’s

Door te laten zien dat het leven veel leuker is met The Sunny Side Up inspireert zij moeders (en overige geïnteresseerden) om blij, gek, gezellig, genietend, luchtig, sportief, reizend, fashionable en gezond de dagen door te brengen. Maarrrr het is ook oké om soms even keihard te klagen. Hoort er ook bij! Zolang het niet te lang duurt….

Disclaimer

Annette blogt alleen over dingen die ze zelf meemaakt of producten die zij zelf (heeft) gebruikt. Zij geeft hierover ‘slechts’ haar persoonlijke mening.

img_2497

 

 

Gepubliceerd door

Annette de Graaf

Annette de Graaf (17 augustus 1983) richtte in februari 2015 MOMspiration.nl op: een positieve online community voor perfecte imperfecte moeders. In februari 2020 gaf ze het MOMspiration stokje over aan medebloggers Anouk & Marjolijn en ging zelf verder met The Flying Dutch Family. Op Instagram gebruikt ze deze naam ook en het leek haar overzichtelijker om vanaf nu onder één naam te opereren. Onder de naam The Flying Dutch Family houdt ze hetzelfde doel voor ogen: gezinnen inspireren om positief in het leven te staan. Annette is de vriendin van manueel en sportfysiotherapeut Thaddeus Knops. Samen wonen zij sinds juli 2021 in Noorwegen en hebben zij twee dochters en een zoon: Jools (24 september 2013) en Pippa (31 maart 2015) en Sol (30 juli 2019). Zij werkt als juf op Haugesund International School en Thaddeus is hoofdtrainer bij CrossFit Verftet in Haugesund. Daarnaast runt ze haar bedrijf 'Opvoeden met een Growth Mindset' en schrijft een boek met dezelfde titel. Regelmatig heeft ze de eer om Harvard Graduate School of Education te representeren op (internationale) congressen. Leuk feitje over Annette en haar gezin: van juni 2017 tot en met juli 2018 reisden zij met z'n viertjes de wereld rond en hadden dat jaar 86 t(huisjes) in Zuid Afrika, Namibië, Botswana, Argentinië, Uruguay, Brazilië, Paraguay, Chili, Nederland, Duitsland, Spanje en Frankrijk. Wanneer je op haar account op Instagram @theflyingdutchfamily naar beneden scrolled, krijg je een kijkje in hun bijzondere avonturen.

Een reactie op “Lief kassameisje van de Albert Heijn: DANK JE DANK JE WEL!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: